Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
Madzia123 2025-04-24, 18:25 1
HeadShot
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-24, 20:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kcm 2025-04-24, 20:35 1
Tego nie da się zobaczyć tylko raz ;D
Zgłoś
McPyrek 2025-04-24, 20:42
Nie da się tego obejrzeć tylko raz 🤣
Zgłoś
patmon 2025-04-24, 21:03
Zabrałem kiedyś kolegę z pracy na salę gimnastyczną, żeby go wciągnąć w koszykówkę w którą graliśmy raz w tygodniu, no i wchodzimy przebrani i gotowi do rozgrzwki, a tu nagle piłka do kosza wali z impetem mojego kumpla w twarz, krew się lała z nosa grubo, ale wspominam to miło 👍
Zgłoś
Egzekutorka 2025-04-24, 22:29 3
patmon napisał/a:

Zabrałem kiedyś kolegę z pracy na salę gimnastyczną, żeby go wciągnąć w koszykówkę w którą graliśmy raz w tygodniu, no i wchodzimy przebrani i gotowi do rozgrzwki, a tu nagle piłka do kosza wali z impetem mojego kumpla w twarz, krew się lała z nosa grubo, ale wspominam to miło 👍

Ciekawe jak On to wspomina xD
Zgłoś
Batman_ 2025-04-25, 4:52
Tutaj pełna wersja:

Zgłoś
AdamK90 2025-04-25, 10:16
Zgłoś
VonKuste 2025-04-25, 18:16
prawie mu łeb urwało, ahahahaha
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem