MenSa napisał/a:
Sp🤬alał ja Tusk do Brukseli przed odpowiedzialnością.
yhhhh kolejne miejsce, gdzie pod tematami niezwiązanymi z polityką jakiś ćwok wyduma jak połączyć np. stłuczkę z polityką...

Poza tym robisz to źle i słabo. Bardziej pasował do tego Macierewicz, kiedy nie tak dawno autentycznie sp🤬alał z miejsca wypadku (za kierownicą był oczywiście kierowca-bez-kwalifikacji-ale-mu-sie-nalezy-panstwowa-kasa-bo-pisowiec). Podobnie w podskokach uciekał ze Smoleńska...
MenSa napisał/a:
Absolutnie nie bronie Tuska ale te teksty już są żałosne. Gdyby Kaczyński miał cokolwiek na któregokolwiek polityka z opozycji, dawno skończyłoby się w sądzie.
Oczywiście skończyło się tylko na słownych oskarżeniach bo dowodów na cokolwiek brak.
Lobo24 napisał/a:
Kamera skierowna prosto na twarz a on jaja zasłania.
szczać mu się chciało, - temu tak jebnął jak dzik w sosnę
Polece klasykiem : Może chłop w szoku był!
podpis użytkownika
Gdyby Bóg nie stworzył orgazmu człowiek zaj🤬 by się na śmierć.
skandal napisał/a:
Absolutnie nie bronie Tuska ale te teksty już są żałosne. Gdyby Kaczyński miał cokolwiek na któregokolwiek polityka z opozycji, dawno skończyłoby się w sądzie.
Oczywiście skończyło się tylko na słownych oskarżeniach bo dowodów na cokolwiek brak.
to nie tak. oczywiście, że on ma, ale oni maja też na niego
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
MenSa napisał/a:
Twoja ekipa będzie musiała sp🤬alać na San Escobar, bo w UE czy USA ich wszelka policja przed Trybunał ściagnie.
bardziej bym powiedział, że lać mu się chciało i koszta nie mają znaczenia