📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
A kto drukuje ojro i kto to kontroluje ?
I który kraj dobrze wyszedł na przyjęciu euro ?
EdekGarage napisał/a:
Drukowanie ojro jest pod kontrolą całej grupy państw. Tak, są wśród nich z🤬by, ale grupa jest na tyle duża aby z🤬by nie stanowiły większości, nawet jeśli są państwa głęboko komunistyczne (Grecja Polska) jak i prawicowe (Węgry Polska) (liczenie Polski do obu typów z🤬bów nie jest błędem — PiS to narodowi socjaliści).A kto drukuje ojro i kto to kontroluje ?
Zaś który kraj który przyjął euro NIE wyszedł na tym dobrze? Tacy np. Czesi początkowo narzekali, po czym wyszli na tym świetnie. A państwa które nie przyjęły euro (Polska czy UK) są w głębokiej dupie. I euro pomaga też wyjść z kryzysu: gdyby nie euro, w Grecji mieliby dziś Zimbabwe czy Argentynę, ich rząd chciał drukować pieniądze ale im na to nie pozwolono i właśnie dzięki temu gospodarka przetrwała.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie