👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TYMB4R`k napisał/a:
Bardzo ważne dla mnie potrzebuję link na YT do tego pomocy !!
Proszę
watch?v=e6soSW6KtpU
podpis użytkownika

tedwaha napisał/a:
@up
przezajebiście sadystyczny filmik chyba chciałeś napisać
To co chciałem napisać,to napisałem.
Niеbieski napisał/a:
A skąd to wiesz?![]()
Przy końcu filmiku,na górze,z lewej strony jest napisane :]

Bardzo ładny filmik. Pakuje się i wyjeżdżam w świat, zobaczyć to wszystko ... tylko muszę po drodze wpaść w kominiarce do banku po pieniądze na paliwo i drobne na jedzenie.
fajnie szkoda, że 90% osób nie stać na to by oglądać te wszystkie rzeczy na żywo, a te 10% osób na świecie jest zbyt obrzydliwie bogatymi, by jeździć, zwiedzać i się tym jarać

Piwo dla śmiałka, który poda nazwę wszystkich miejsc w tym filmiku ;D. Podam przykład
2:18-2:19 - krzywa wieża w Pizie
.
2:18-2:19 - krzywa wieża w Pizie

Film dobry - pokazuje wszystko to czego nie zobaczę siedząc przed komputerem a do tego muzyka zajebista, stawiam browar!
@Kapral Poproszek Musisz mieć dwie identyczne kamery/aparaty ustawione na ciemnej i jasnej ekspozycji. potem łączysz w odpowiednim programie i włala.
Potrzebuję link na YT do tego potrzebne mi do pracy na studia !! pomocy powyższy link juz nie działa !!!!

P@N K@C napisał/a:
Potrzebuję link na YT do tego potrzebne mi do pracy na studia !!