Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Starcia na granicy trwają od soboty (23.02), kiedy armia na polecenie Nicolasa Maduro zablokowała przejście graniczne, nie wpuszczając do Wenezueli pomocy humanitarnej z USA.
Wolontariuszka pomagająca poszkodowanym została raniona gumową kulą podczas kolejnego dnia zamieszek.
Zgłoś
r061071 2019-02-28, 11:24 1
na moje oko pocisk wydepilowal klate

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-28, 11:32 4
Socjalizm/komunizm zawsze tak sie kończy. Kiedys chciali z polaków zrobić "nowego socjalistycznego człowieka" a wyszedł co najwyżej homosovieticus dostosowany do przezycia w totalitarnym systemie.

Teraz chca z Polaków zrobic "Nowoczesnego europejczyka". Ale mysle ze też da sie roade nowym marksistom. chociarz nie chca wypuscic ze swoich szpon nikogo np angli, bez upokorzenia i pokazania kto silniejszy.
Zgłoś
kolosasz 2019-02-28, 11:40 5
poligon6 napisał/a:

Socjalizm/komunizm zawsze tak sie kończy. Kiedys chciali z polaków zrobić "nowego socjalistycznego człowieka" a wyszedł co najwyżej homosovieticus dostosowany do przezycia w totalitarnym systemie.
Teraz chca z Polaków zrobic "Nowoczesnego europejczyka". Ale mysle ze też da sie roade nowym marksistom. chociarz nie chca wypuscic ze swoich szpon nikogo np angli, bez upokorzenia i pokazania kto silniejszy.

Ja życzę sobie rządu który zrobi z Polski Niemcy a z Polaków - Japończyków

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-28, 11:46 1
Któregoś dnia Maduro zostanie zdeptany przez tłum, podpalony, powieszony, zastrzelony, obdarty ze skóry, nabity na pal albo poćwiartowany. Liczę na seans tutaj
Zgłoś
chocho 2019-02-28, 11:50 26
Maduro - sraduro. Cycki k🤬a!!!

Też bym jej swoje kule tam dawał.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-02-28, 11:56 2
chocho napisał/a:

Maduro - sraduro. Cycki k🤬a!!!
Też bym jej swoje kule tam dawał.

Chyba bardziej śruty
Zgłoś
bigkaban1 2019-02-28, 12:14
moge pomasowac jak pania Kisbell boli..
Zgłoś
KieldW 2019-02-28, 12:46
Policjanci ją k🤬sami po cyckach wychłostali :p

podpis użytkownika

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
Myslimorda 2019-02-28, 13:03
Cycek przyjął cała energię gumowej kulki, nic się nie stało a narzeka
Zgłoś
Przyczajonykangur 2019-02-28, 13:50 10
Też bym nie wpuścił, @poligon6 tu nie chodzi o socjalizm a o imperializm. Nie wiem czy wiecie ale obecna sytuacja w Wenezueli wynika z tego że Ameryka założyła embargo na wenezuelskie surowce. A teraz łaskawie przysyłają im dary, to tak jakby zabrać rodzinie krowę która daje mleko a następnie wysłać im kanapkę z plasterkiem sera zrobionym z tego mleka.

Nie wiem jak wielkim sk🤬ielem trzeba być żeby dla podbicia ceny swojej ropy i obrony "amerykańskiego stylu życia", być wstanie zagłodzić cały kraj #Trump
Zgłoś
kamuha 2019-02-28, 13:58 14
Zgłoś
hfbnmiuytp 2019-02-28, 14:30 6
Dobre, obłóż wrogi kraj embargiem, następnie próbuj dokonać przewrotu i zamach stanu argumentując to tragiczną sytuacją ekonomiczną rzeczonego państwa.
Zgłoś
bigkaban1 2019-02-28, 14:38
hfbnmiuytp napisał/a:

Dobre, obłóż wrogi kraj embargiem, następnie próbuj dokonać przewrotu i zamach stanu argumentując to tragiczną sytuacją ekonomiczną rzeczonego państwa.

Co ty p🤬lisz.. przeciez te komuchy w wenezueli cala gospodarke zarzneli bazujac na ropie.. siano dawali po 5 tys dolcow co roku na wakacje obywatelom.. ropa poleciala w dol i nagle na nic ich nie stac..
Zgłoś
jessjess 2019-02-28, 14:43
Sadole, jak to będzie po ichniemu:
"-Daj rozmasuję, to przestanie boleć"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie