👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to pancerny zagłówek
Z drugiej strony miej takiego palanta za sobą na siedzeniu
Z drugiej strony miej takiego palanta za sobą na siedzeniu
Pewnie poszła przez zagłówek i koło ucha. Dobrze że strzelający miał farta, bo mózgu nie ma
Zapewne traumatyczny pistolecik na kulki gumowe.
Ale poczekajmy na ocenę eksperta xD
Ale poczekajmy na ocenę eksperta xD
Jurand350 napisał/a:
Wiatrówka na 100%, nawet mu ręka nie drgnęła przy strzale.
Strzelałeś kiedyś z czegoś? Z małych pistoletów jedynie tetetka mocniej kopie. Zresztą widać nawet dym na nagraniu, który od razu wylatuje przez okno. To po prostu bardzo mały kaliber o słabej sile przebicia
skinner1987 napisał/a:
Strzelałeś kiedyś z czegoś? Z małych pistoletów jedynie tetetka mocniej kopie. Zresztą widać nawet dym na nagraniu, który od razu wylatuje przez okno. To po prostu bardzo mały kaliber o słabej sile przebicia
No niezupełnie, chciałby zobaczyć jak sobie radzisz ze zwykłego G17, albo z dużo mniejszego XD's .45 ACP

BTW ten pistolet na filmie jest podobny do Makarowa na amunicję 9mm M nieco słabszą niż 9mm L ale spokojnie zagłówek przebije.
Moim zdaniem to pistolet traumatyczny, na kulki gumowe.
W Rosji bardzo popularne dostępne bez pozwolenia.
Makarov PM-T

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie