👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fotograf śpieszył się na "wejście" a sam zrobił wejście smoka

Kolejni idioci, szkoda wielka. Głusi jesteście, że airhorna nie słyszycie? Wóz był "Unmarked", na sygnalizacji dźwiękowej i świetlnej, więc wina typa w białym.
Hehe. Też kiedyś tak wyprzedzałem orszak weselny. Z dzwudziestu chyba na raz, życiowy rekord combo

kamerzysta albo fotograf, oni zawsze muszą być pierwsi
wiem bo sam cykam foty weselne
wiem bo sam cykam foty weselne

koleżanki brat zaczynał jako kamerzysta, pierwsze wesele, fura na szrot a on miesiąc w szpitalu tak chciał ujęcie złapać że nie zauważył drzewa i głębokiego rowu...

masterwow napisał/a:
koleżanki brat zaczynał jako kamerzysta, pierwsze wesele, fura na szrot a on miesiąc w szpitalu tak chciał ujęcie złapać że nie zauważył drzewa i głębokiego rowu...
A młody wyszedł z dużego fiata i zaczął bić brawo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie