lofeo kiurwa Anna Grodzka lata lecą,a ta suczbitches pięknieje wam w oczach sadole.Jeszcze dwa lata a nowa generacja młodzieżófki piss lofiu będzie kutangi bić pod jejej fotki .Tylko będzie trzeba przypominać młodemu,że do tych po zabiegu,bo pedały bedziecieee
Chyba mają dość murzynów
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

powiedziała co mysli , ma prawo wyrazić swoje zdanie, obowiązuje wolność słowa, ale pewnie pan gaweł by się schlapał jakby to zobaczył
I już c🤬l notuje blachy. Z jednej k🤬y będą palić sklepy, łamać prawo, atakować ludzi w tym policiantów, a z drugiej halo policja, nazwali mnie "nigger"
Olisadebe napisał/a:
lofeo kiurwa Anna Grodzka lata lecą,a ta suczbitches pięknieje wam w oczach sadole.Jeszcze dwa lata a nowa generacja młodzieżófki piss lofiu będzie kutangi bić pod jejej fotki .Tylko będzie trzeba przypominać młodemu,że do tych po zabiegu,bo pedały bedziecieee
Że co?
Cz🤬chy cały czas mówią na siebie cz🤬chy, więc to nie jest ani obraźliwe, ani jakieś zakazane słowo, można go używać do woli, a jak ktoś mi zakaże użycia tego słowa dlatego, że jestem biały, to w takim razie jest rasistą i tak należy go traktować. Poza tym idąc torem lewackiej logiki, czyli asymilacji się z mniejszościami można powiedzieć, że wręcz mamy obowiązek cz🤬chów tak nazywać, bo to część ich kultury, którą mamy według nich przyswoić. Szach mat lewackie ścierwo

andruty_z_towotem napisał/a:
czy to nie jest Grodzka?
Krzysztof Bęgowski jak już.

I co k🤬a? Pójdą na policje? Przecież ich na wejściu zastrzelą