Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tobiahus96 2022-12-15, 17:23 33
I to są atrakcje a nie jakieś karuzele czy diabelskie młyny
Zgłoś
35i 2022-12-15, 17:27 2
Właśnie tak miało być.

Tobiahus96 napisał/a:

I to są atrakcje a nie jakieś karuzele czy diabelskie młyny

Powinno być więcej takich atrakcji. Na przykład rollercoaster ze skocznią, czy strzelnica ze ścianką powodującą rykoszety.
Zgłoś
marmurowychuj 2022-12-15, 17:46
no właśnie mistedzko zbankrutowało! ijeszcze trzeba gówno sprzątać!
Zgłoś
Puczysta 2022-12-15, 18:06 23
Jasnowidz zasrany się znalazł, to ten co wie że coś się dzieje. Boże jak tacy ludzie są wk🤬iajacy.
Żeby im mordu zamknąć to najlepiej zapytać. Jeżeli wiedziałeś, to czemu k🤬sie ich nie zatrzymałeś, teraz to wyp🤬alaj.
Zgłoś
MYKELE 2022-12-15, 18:46
Puczysta napisał/a:

Jasnowidz zasrany się znalazł, to ten co wie że coś się dzieje. Boże jak tacy ludzie są wk🤬iajacy.
Żeby im mordu zamknąć to najlepiej zapytać. Jeżeli wiedziałeś, to czemu k🤬sie ich nie zatrzymałeś, teraz to wyp🤬alaj.

No przecież nagrywał bo wiedział że coś się stanie
Zgłoś
foxwhitee 2022-12-15, 19:14
Puczysta napisał/a:

nie zesraj sie (tak jak Ci w kuli)
Zgłoś
smc 2022-12-15, 19:17 1
Telefon nie wypadł.

Przeżyli.
Zgłoś
gallanonim800 2022-12-15, 19:24
Byłem kiedyś na czymś takim. Zjebista sprawa, przeciążenia podczas odpalania tej rakiety to coś nie do opisania. Polecam!
Zgłoś
TimeBandit 2022-12-15, 19:28
Chcieli zastrzyk adrenaliny to go dostali.
Zgłoś
Love_is_Love 2022-12-15, 19:55
Nie no wyszło zajebiście
Zgłoś
35i 2022-12-15, 20:40 3
gallanonim800 napisał/a:

Byłem kiedyś na czymś takim. Zjebista sprawa, przeciążenia podczas odpalania tej rakiety to coś nie do opisania. Polecam!

Mi wystarczy 0.7 i mam podobne przeciążenia, bez ruszania się z piwnicy.
Zgłoś
Cipczan 2022-12-15, 21:23 1
Zawsze jak guma pęka to jest kupa strachu. Powodem jest jednak najczęściej nieumiejętne założenie.
Zgłoś
Orbitalasd 2022-12-16, 0:34
Na szczęście byli w klatce bezpieczeństwa
Zgłoś
Paatryk 2022-12-16, 6:04 1
Nowa trauma activated. Przeżyłem coś podobnego i od tej pory nawet na p🤬lone koniki nie wejdę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie