w pociągu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
Jak studiowałem we wrocku i dojeżdżałem pociągiem to też był taki jeden wesołek, fajnie się z nim gadało.
@up
umiejętność odnalezienia się w różnych okolicznościach to domena ludzi inteligentnych.
Zgadzam się z Tobą, że konduktor okazał klasę.
edit 2xup
umiejętność odnalezienia się w różnych okolicznościach to domena ludzi inteligentnych.
Zgadzam się z Tobą, że konduktor okazał klasę.
edit 2xup
O, patrzcie! Można być świetnym i zabawnym, a jednocześnie kulturalnym!
Gimbaza pewnie jest w szoku.
Gimbaza pewnie jest w szoku.
Spoko konduktor, ale gość od drugiego żółwika cham i prostak
w takiej relacji nie powinien klnąć pierwszy do starszych, ale pewnie barmańska zaszumiała w głowie dla wieśniaka
w takiej relacji nie powinien klnąć pierwszy do starszych, ale pewnie barmańska zaszumiała w głowie dla wieśniaka
Na któregoś z rzędu nyskiego STALKERa (taki airsoftowy LARP na tamtejszych fortach) niemal za każdym razem droga tam i nazad przejeżdżana pociągiem.. Bardzo często na linii trafialiśmy właśnie na bardzo podobnych gości, jeden to po zakończonej kontroli w szynobusie dosiadł się do nas, poopowiadał kilka kawałów, wspomniał jakąś anegdotkę z przejazdu, ogólnie koleś emanował pozytywną energią, do tego cholernie zaciekawiła go impreza, na którą idziemy - skutkiem czego kupę czasu spędził bawiąc się karabinkiem airsoftowym w pociągu
Pomimo tych wszystkich spóźnień pociągów, pochrzanionych kursów itp. dalej uwielbiam podróżować koleją - tego specyficznego pociągowego mikroklimatu nic nie zastąpi.
Pomimo tych wszystkich spóźnień pociągów, pochrzanionych kursów itp. dalej uwielbiam podróżować koleją - tego specyficznego pociągowego mikroklimatu nic nie zastąpi.
Trasa Hel-Gdynia też jest jeden pozytywnie zakręcony
ostatnio jak 4 kiboli nie mialo biletów to ich na rodzinny wpisał
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie