👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

necrofallus8 napisał/a:
hehe no ładna i wygląda na porządna, ale w imperium sadola szacunek dostałaby dopiero po kolacji na twarz

Laska jak każda inna tak naprawdę. A że jeździ ciężarówką to jakieś wielkie osiągnięcie ?

a co w tym złego że jeździ ciężarówką moze np lubi te prace kto powiedział ze musi robic coś innego
Przeczytałem "Blacharczyk".
Choć z takim nazwiskiem bardziej by pasowała do swojego zawodu.

dzyyyz, fajny ten sadistic...
Jakaś ładna dupeczka mi dziękuje, a ja nie wiem za co nawet, ale spoko.
na pewno też przeglądasz sadola, cheers mała
Jakaś ładna dupeczka mi dziękuje, a ja nie wiem za co nawet, ale spoko.
na pewno też przeglądasz sadola, cheers mała

GrzesMk4, wypuścimy zaraz Ciebie żebyś składał życzenia i zobaczymy jak naturalnie wypadniesz
Ale prawda jest taka, że bez makijażu kiepsko wygląda

Ale prawda jest taka, że bez makijażu kiepsko wygląda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie