👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
garota napisał/a:
Jaki tuman, blady, zęby w rozsypce...jedyne r*chanie jakie zalicza to k***y na trasie albo spasiona żonka która czeka w domu w międzyczasie grzejąc łoże innym lamusom. Czemu zawsze największe przegrywy gadają o kasie i r*chaniu? Chlanie to by się zgadzało i po gościu widać że to jedyny sport jaki uprawia. Aha i tak przy okazji wesołych świąt XDXD Milutko musi być w wigilię.
Takiego dupościsku dawno nie widziałem xD . Wiesz czemu nie gadasz o r🤬aniu, bo to ciebie r🤬ają i tyle.
Wiewór napisał/a:
Żyjemy chyba w różnych wymiarach. 10 lat pracowałem z kierowcami ciężarówek i nie mam o nich nic dobrego do powiedzenia
Żyjemy w tym samym wymiarze i przeczytaj jeszcze raz, ale powoli, co napisałem. Nie mówię, że kierowcy to intelektualna elita. Mówię w tylko, że pośród ogółu kierowców znajdzie się sporo ogarniętych ludzi, których przyciągnęły do tej pracy zarobki. Poprzebywaj trochę z budowlańcami, sprzedawcami, idź gdzies na produkcję, rozbiór mięsa. "bylin, widzielim, zrobilim" i discopolo jest tam na porządku dziennym, a gdy klawiszowe Nokie były u łask, to Mozart i Bethoven dla nich to był kompozytor dzwonków.
Wiecie, że ten koleś nawet tego nie wypowiedział tylko to podkład starych świątecznych życzeń, które krążą po necie po paru lat.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie