👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

TIRTok- nowy portal z chłopską mądrością dla niezbyt inteligentnych.
A w szoferce czeka już na niego drugi brudny pedał z flaszką bimbru i pomyślnością.
parekselans napisał/a:
A w szoferce czeka już na niego drugi brudny pedał z flaszką bimbru i pomyślnością.
Flaszką bimbru i rajtuzami, które będą drzeć zębami a potem sobie je do dupy ładować.
Ale taki pedalski tandem mogł by mieć plusy bo… Może jak by mieli dwie kierownice i obaj sterowali, to może by się nauczyli nie wymuszać i zajeżdżać drogi. Co dwie TIRo ameby to nie jedna.
Najważniejsze jest szczęście, ludzie na Titaniku mieli kasę, alko i r🤬anie a zabrakło szczęścia

jak by nie bylo facet zyczenia zlozyl a tutaj tylko plucie jadem, w sumie mogl zyczyc wszystkim naglej smierci, wtedy by sie zgadzalo
Gregigregi napisał/a:
jak by nie bylo facet zyczenia zlozyl a tutaj tylko plucie jadem, w sumie mogl zyczyc wszystkim naglej smierci, wtedy by sie zgadzalo
Nie można sobie brać wszystkiego co tu ładuje do siebie. Taki portal

To nie są prawdziwe życzenia w stylu sadistica, czekam aż ktoś wrzuci w końcu xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie