Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
NafazowanyKoleś 2017-04-15, 23:54 14
Lubię muzykę - w tym i metal. Ale jak widzę z🤬bów którzy robią takie gówno jak na filmie powyżej to się zastanawiam czy słusznie bronię "metalowców" przed negatywnymi opiniami innych ludzi, czy jednak niesłusznie..

.. wszak trzeba być z🤬bem raz, by to zrobić a dwa, by ci się to podobało.
Zgłoś
Pawlogen 2017-04-16, 0:01 1
H🤬jowe? Owszem i to Bardzo, debile którzy chcą zaistnieć robią takie gówno burze.
Zgłoś
Giepson 2017-04-16, 0:05
NafazowanyKoleś napisał/a:

Lubię muzykę - w tym i metal. Ale jak widzę z🤬bów którzy robią takie gówno jak na filmie powyżej to się zastanawiam czy słusznie bronię "metalowców" przed negatywnymi opiniami innych ludzi, czy jednak niesłusznie..

E tam - trochę dystansu.
Zgłoś
bachi1997 2017-04-16, 0:13 5
Nie rozumiałem tej muzyki. Ale powiedziałem sobie, że spróbuję posłuchać i poszukać co w tym takiego że ludzie mogą słuchać takie "darcia". Skończyło się na dyskografii Burzum, Mayhem, Darkthrone, Taake, Tsjuder i wiele innych, których słucham w każdej wolnej chwili. Oczywiście reklama zrobiona dla beki, ale prawdziwe zespoły i wartości które nimi kierują to coś więcej. Polecam obejrzeć "until the light takes us". Bardzo ciekawy dokument na temat palenia kościołów i "satanistycznych" koncertów w Norwegii z perspektywy samych wykonawców. Nawet w takiej muzie można odnaleźć spokój.

Edit: poprawiłem tytuł filmu, poj🤬 mi się z jakimś horrorem
Zgłoś
manson__ 2017-04-16, 0:15 2
NafazowanyKoleś napisał/a:

Arka Noego to nie metal.
Sorry, stary, ktoś prędzej czy później musiał cię uświadomić.
Zgłoś
b0r000 2017-04-16, 1:46
Nie ma to jak zdrowo jebnięta rodzinka
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-16, 12:59 1
Panowie, 57 piw... Tylu właśnie niedojebów wystarczy by niszczyć ten portal.
Zgłoś
qulanogilewej 2017-04-16, 15:10 1
up już 67 :O
Zgłoś