Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
baronturbina 2024-11-01, 14:34 1
Wy cyganie halloween dzień po obchodzicie?
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-01, 17:24 2
Jak bym se chciał takie c🤬jstwa oglądać to by se odpalił tiktoka czy inne gówno
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-01, 18:59 2
Mister_Klex napisał/a:

Wrzuć cokolwiek, wtedy się odzywaj chłopcze. Na jaki c🤬j wchodzisz do działu soft? Tu można dać nawet film jak baronturbina całuje ukraka po piętach i wuj ci do tego.

[ Dodano 2024-11-01, 19:01 ]
baronturbina napisał/a:

Wy cyganie halloween dzień po obchodzicie?

A to to nie wiem. Jeśli chcesz poznać obyczaje cyganów to poproś matkę żeby ci namiary na ojca wreszcie dała. I pamiętaj balon -nie pij dziś.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-01, 19:02 4
BigLebovsky napisał/a:

Wrzuć cokolwiek, wtedy się odzywaj chłopcze.

Tobie sie pomylił sadistic z kwejkiem gościu, a poza tym od wrzucania na tym portalu są ludzie co nie mają nic lepszego do roboty w życiu niż sadol
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-01, 19:07 1
Mister_Klex napisał/a:

Tobie sie pomylił sadistic z kwejkiem gościu, a poza tym od wrzucania na tym portalu są ludzie co nie mają nic lepszego do roboty w życiu niż sadol

Gościu? Co ty masz za zwroty chłopcze?!
Reszty twojej wypowiedzi nie chce mi się komentować. Nie masz nic lepszego do roboty w życiu niż przeglądać sadola? Hehe
Idź bądź głupi gdzie indziej.

podpis użytkownika

Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-01, 19:09 2
BigLebovsky napisał/a:

Reszty twojej wypowiedzi nie chce mi się komentować. Nie masz nic lepszego do roboty w życiu niż przeglądać sadola? Hehe

Przecież to ty postujesz jakiś szajs na sadolu, jprdl hahahahaha
Zgłoś
baronturbina 2024-11-01, 19:09 2
BigLebovsky napisał/a:

Słuchaj to że wy cyganie jesteście mniejszością nie znaczy że możesz Polaków obrażać.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-01, 19:12 2
baronturbina napisał/a:

Słuchaj to że wy cyganie jesteście mniejszością nie znaczy że możesz Polaków obrażać.

No coś mu sie w dupie po przewracało właśnie , niech rower ukradnie albo tarota rozłoży, czy co tam cyganie robią
Zgłoś
baronturbina 2024-11-01, 19:23 1
Mister_Klex napisał/a:

No coś mu sie w dupie po przewracało właśnie , niech rower ukradnie albo tarota rozłoży, czy co tam cyganie robią

Riches jest ukraiński cygs. Mentalie jedzie komuną.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-01, 19:30 1
Balon. Widzę że znalazłeś nowego chłopaka. Życzę żeby było wam dobrze. Może dzięki temu przestaniesz pić.

[ Dodano 2024-11-01, 19:37 ]
Mister_Klex napisał/a:

Przecież to ty postujesz jakiś szajs na sadolu, jprdl hahahahaha

W złych czasach się urodziłeś. Kiedyś tylko rodzina by wiedziała żeś głupi,no ale teraz mamy czasy że jest internet...

podpis użytkownika

Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-01, 19:42 1
BigLebovsky napisał/a:

Balon. Widzę że znalazłeś nowego chłopaka. Życzę żeby było wam dobrze. Może dzięki temu przestaniesz pić.
W złych czasach się urodziłeś. Kiedyś tylko rodzina by wiedziała żeś głupi,no ale teraz mamy czasy że jest internet...

Chłopie co to ma wspólnego z moją wypowiedzią , jak naj🤬y to do snu
Zgłoś
baronturbina 2024-11-01, 20:14 1
BigLebovsky napisał/a:

Nie pisz tu więcej chłopczyku, twoje odklejone ukraińskio-cygańskie teorie nikogo nie interesują, ośmieszasz się i budzisz litość.
Zgłoś
luxpiotr 2024-11-02, 16:28
Aż przykro patrzeć jak Polacy przejmują zwyczaje tych platfusów zza oceanu. Niech ktoś kiedyś mi zapuka we Wszystkich Świętych przebrany za pajaca to wyjebię mu centralnie w japę.
Zgłoś
Xevik20 2024-11-04, 3:09 2
Mister_Klex napisał/a:

Nie przesadzaj, bo po 1 to dział soft, a po 2 dla fanów horrorów fajna animacja
Zgłoś