Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wesołych Świąt :)
JoSeed • 2024-12-24, 9:48
Kochani, ja tak normalnie, tradycyjnie ...
Życzę Wam i Waszym Najbliższym zdrowia, radości, miłości, życzliwości od losu - obyśmy nigdy nie byli bohaterami tej strony

Zgłoś
gucio_gu 2024-12-24, 10:11 3
No to znajdź grupę kółka różańcowego i tam wstawiaj choineczki i bąbeczki a nie tu .Z tąd wyp🤬alaj
Zgłoś
bercisko 2024-12-24, 10:26 7
gucio_gu napisał/a:

No to znajdź grupę kółka różańcowego i tam wstawiaj choineczki i bąbeczki a nie tu .Z tąd wyp🤬alaj

Zgłoś
JoSeed 2024-12-24, 10:27 1
@gucio_gu: pozwolę sobie podarować Ci wirtualny słownik ortograficzny
Zgłoś
Adiczek 2024-12-24, 11:14 4
gucio_gu napisał/a:

Co za lewar, podziękuj ładnie za życzenia i wypad na wiochę tam są spedalone lewaki bez rozumu tradycji i wiary
Zgłoś
suborg 2024-12-24, 11:36 1
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-24, 14:54
Adiczek napisał/a:

Co za lewar, podziękuj ładnie za życzenia i wypad na wiochę tam są spedalone lewaki bez rozumu tradycji i wiary

To jest sadistic a nie kłółko różańcowe sp🤬alaj tu nie jest koncert życzeń
Zgłoś
~Velture 2024-12-24, 17:16
gucio_gu napisał/a:

To jest sadistic a nie kłółko różańcowe sp🤬alaj tu nie jest koncert życzeń

@suborg

gucio_gu napisał/a:

Od zawsze co roku mamy żyeczenia świąteczne tutaj wrzucane i potem noworocznee i świąteczne i jestem naj🤬y ielo wesołych świat.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-24, 17:21
Velture napisał/a:

@
Od zawsze co roku mamy żyeczenia świąteczne tutaj wrzucane i potem noworocznee i świąteczne i jestem naj🤬y ielo wesołych świat.

Velture napisał/a:

"]@

To ja też życzę Wam wszystkim badyla w szprychy i połamania nóg na lodzie,oby więcej materiałów z waszym udziałem.I k🤬a to są życzenia na miare sadistic!
Zgłoś