Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Western
ambroz66 • 2010-12-08, 18:35
Dziki zachód. Małe miasteczko a w nim saloon, bank, sklep no i oczywiście burdel, przed którym siedzą trzy k🤬y, obserwując od niechcenia otoczenie.
Nagle, prawie jednocześnie dostrzegły kowboja, idącego z dziwnie wykrzywionymi nogami, tzn. kolana szeroko a stopy blisko siebie.
- Ciekawie czemu tak idzie - mówi pierwsza- może ma hemoroidy?
Druga - Pewnie długo jechał na koniu i sobie jajka odbił.
Trzecia wstała, podeszła do kowboja i pyta:
- Od czego się panu tak stało ?
- Od myślenia.
- ??????
- No, myślałem, że pierdnę, a się zesrałem...
Zgłoś
K................o 2010-12-08, 23:04
Staryyyy... saloon na dzikim zachodzie TO WŁAŚNIE BURDEL
Zgłoś
P................r 2010-12-11, 15:59 1
No ale k🤬a nie musiałeś tego osadzać w realiach Dzikiego Zachodu.
Zgłoś
feranos 2010-12-11, 16:03 9
co ma k🤬a do wiatraka?
tzn.
czemu akurat k🤬y? czemu na dzikim zachodzie? czemu kowboj? Po c🤬j informacja turystyczna o miasteczku?

podpis użytkownika

www.feranos.eu
Zgłoś
1................a 2010-12-11, 16:04
Kamelizotto napisał/a:

Staryyyy... saloon na dzikim zachodzie TO WŁAŚNIE BURDEL

chyba w Doktor Quinn

Zgłoś
CKM88 2010-12-11, 16:50
Dziki wschód. Małe miasteczko a w nim monopol, spożywczak no i oczywiście melina, przed którą siedzą trzy naj🤬e dynksiary, obserwując od niechcenia otoczenie.
Nagle, prawie jednocześnie dostrzegły miejscowego hulake, idącego z dziwnie wykrzywionymi nogami, tzn. kolana szeroko a stopy blisko siebie.
- Ciekawie czemu tak idzie - mówi pierwsza dynksiara - może ma hemoroidy?
Druga - Pewnie długo jechał na ręcznym i sobie jajka odbił.
Trzecia wstała, podeszła do hulaki i pyta:
- A czemu to tak dziwnie idziesz ?
- Od myślenia. Odpowiada hulaka.
- ??????
- No, myślałem, że wysram i pójdę, a się zesrałem i przymarzło do nogi ...
Zgłoś
N................m 2010-12-11, 17:04
k🤬a, a tak się fajnie zaczynało
Zgłoś
feranos 2010-12-11, 17:41
@CKM88 po co "a w nim monopol, spożywczak, no i oczywiście melina" czemu nie po prostu "Dziki Wschód. Małe miasteczko, pod meliną siedzą trzy naj🤬e dynksiary obserwując od niechcenia otoczenie"

Myślę po prostu, że autor chciał zawrzeć jakąś głębszą metaforę tworząc atmosferę i nawet własny świat dookoła wątku fabularnego tego dowcipu, to jakaś kryptoreklama idealizująca życie na przełomie XIX i XX wieku w USA, przedstawiając samą amerykę jako Utopię. Małe miasteczko a tu Saloon, Burdel, sklep i bank, wow (!). Społeczeństwo XIX wieku w USA jest tak bogate, że mogą r🤬ać, wp🤬lać, chlać a resztę nawet do banku doniosą.

podpis użytkownika

www.feranos.eu
Zgłoś
pakicito 2010-12-11, 19:13
ale dala mu ktoras czy nie ?
Zgłoś
M................c 2010-12-12, 3:22
Zapewne dowcip bardziej by was rozbawił gdyby było w nim tylko: "O k🤬a! Zesrałem się!", co niestety obrazuje poziom jaki sobą reprezentujecie.
Zgłoś
N................ń 2010-12-14, 20:48
Po przeczytaniu myślałem że się zesram, ale tylko pierdnąłem... Piwko za przypomnienie dobrego dowcipu
Zgłoś