Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-04-26, 16:57 1
Sądząc po dźwięku to raczej nie przeżyła.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-26, 17:08 10
Po pierwsze mogli podgłośnić pociąg. Po tym indcydencie unia przygotuje odpowiednie przepisy.

Po drugie szkoda, bo młoda dziewczyna. Niestety zachowała się jak kura i pewnie nie przeżyła. Chyba, że natarła pod takim kątem, że składowa wektora przyspieszenia w kierunku wzdłuż torów była zaniedbywalna i została jedynie jebnięta w kierunku prostopadłym do torów, co mogłoby jej uratować życie, o ile nie została jebnięta czymś ostrym. Tak sobie kombinuję po prostu...
Zgłoś
zerodwadwa 2013-04-26, 17:11 27
Wymusić odszkodowanie j🤬a chciała. Dobrze że miał kamerkę!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-26, 17:12 22
Nie mogę k🤬a pojąć, jak można nie zauważyć pociągu. Tak samo jak ludzie się wp🤬lają samochodami pod pociągi. No k🤬a nie rozumiem.
Zgłoś
MCL 2013-04-26, 17:13
K🤬a, sam kiedyś bym wpadł pod pociąg, akurat też miałem słuchawki na uszach. Dobrze, że pani dróżniczka mi zamknęła przejście przed nosem. W rosji się jak widać nie p🤬lą
Zgłoś
siwybis 2013-04-26, 17:13
Darwin byłby dumny...
Zgłoś
Gandziorek18 2013-04-26, 17:15 1
K🤬a nie usłyszeć RP1 ehhh
Zgłoś
rusofil 2013-04-26, 17:17 3
Ludzie to debile. Ja mam wiecznie słuchawki na uszach, a jakoś rozglądam się dookoła. Niełaska się rozejrzeć w obie strony? Cóż, selekcja naturalna. No, prawie naturalna.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Imper3838 2013-04-26, 17:17 3
"No ale przecież mnie widział"

podpis użytkownika

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
rusofil 2013-04-26, 17:18 4
ghost_sadol napisał/a:

Słuchawki jej oczu nie zasłoniły, jakby się rozejrzała czy coś nie jedzie to by jej nie p🤬lną ( nie widać czy p🤬lną czy nie ale zakładam że p🤬lną)

P🤬lną

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-26, 17:19
Wydaje się, że to Rosja więc pewnie chciała wyłudzić odszkodowanie za potrącenie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-26, 17:23 2
Kurde... Nie można napisać "sp🤬alaj" a można wstawiać emote "proszę giń" To znaczy że można napisać "proszę sp🤬alaj" żeby nie dostać warna?
Zgłoś
genghiskhan 2013-04-26, 17:27
"Ale pasztet"
Dosłownie i w przenośni
Zgłoś
zjedz 2013-04-26, 17:27
Wygrał silniejszy, taka kolej rzeczy.
Zgłoś
montalban 2013-04-26, 17:36 2
Mój wujek jest maszynistą i kiedyś mi opowiadał jak potrącił człowieka. Zatrzymał skład i poszedł szukać trupa. Nigdzie go nie mógł znaleźć. Już nawet myślał, że jakimś cudem mu się udało i w szoku uciekł. Niestety, znalazł go nabitego na hak z przodu lokomotywy.

Ogólnie miał trzy trupy na koncie i jedno okaleczenie kiedy wjeżdżając składem na dworzec jakiś dureń siedział na skraju peronu z nogami zwisającymi nad torami. Uciął obie nogi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie