Pewnie akurat słuchała Rodowicz - "Wsiąść do pociągu, byle jakiego"

podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...

Svetlan napisał/a:
Prawo jungli.
Co to do c🤬ja pana jest "jungla"??? Jak ja nienawidzę wtrącania tego wszędobylskiego germańskiego do naszego pięknego języka.

Rolnik3a napisał/a:
Typiarka miała słuchawki na uszach i nie zauważyła pociągu
![]()
Słuchawki jej oczu nie zasłoniły, jakby się rozejrzała czy coś nie jedzie to by jej nie p🤬lną ( nie widać czy p🤬lną czy nie ale zakładam że p🤬lną)

Już nawet po torach z kamerkami jeżdżą.. Dobrze, jest co oglądać
Z niecierpliwością czekamy na fotki z miejsca zdarzenia.

Z niecierpliwością czekamy na fotki z miejsca zdarzenia.
Vinterlandet napisał/a:
Co to do c🤬ja pana jest "jungla"??? Jak ja nienawidzę wtrącania tego wszędobylskiego germańskiego do naszego pięknego języka.![]()
Chill out kolego

podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...

ghost_sadol napisał/a:
Słuchawki jej oczu nie zasłoniły, jakby się rozejrzała czy coś nie jedzie to by jej nie p🤬lną ( nie widać czy p🤬lną czy nie ale zakładam że p🤬lną)
P🤬lnął, k🤬a, p🤬lnął.
Do książek wooooon!
ghost_sadol napisał/a:
Niby nie, ale sam jak chodzę z słuchawkami i słucham muzy to jestem rozkojarzony, mogła nie zwrócić uwagi że to przejście kolejowe. Druga sprawa - p🤬lnął, nawet to słychać

kustoszpan napisał/a:
Chill out kolego![]()
Jestem wyczilałtowany.

Na przejściach kolejowych rozglądanie się na boki mam już wyrobiony jako odruch bezwarunkowy.