I dobrze. Nie po to ewolucja stworzyła dwie płcie żeby facet faceta posuwał.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
nie po to Bóg stworzył kobiete, żebyś siedział przed komputerem i walił sobie konia
Frank Zappa
podpis użytkownika
"Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury."Frank Zappa

@BongMan
Pomijając te osoby homoseksualne, które jak duży odsetek żydów, murzynów (i innych) wyolbrzymiając fakt dyskryminacji, gra ofiary na kartach historii - powiedz mi proszę, co Cię k🤬a obchodzi, kto, co, kogo i gdzie - jeśli tylko nie robi tego w sposób radykalnie "niemoralny", powiedzmy.
Dokładnie [no, może nie całkowicie] jak powiedział albercik: Nie po to ewolucja stworzyła kobietę, żebyś łapą walił.
Pomijając te osoby homoseksualne, które jak duży odsetek żydów, murzynów (i innych) wyolbrzymiając fakt dyskryminacji, gra ofiary na kartach historii - powiedz mi proszę, co Cię k🤬a obchodzi, kto, co, kogo i gdzie - jeśli tylko nie robi tego w sposób radykalnie "niemoralny", powiedzmy.
Dokładnie [no, może nie całkowicie] jak powiedział albercik: Nie po to ewolucja stworzyła kobietę, żebyś łapą walił.

kobiety siedzą, przeglądają hard i też sobie walą. No, większość.
Prawda jest smutna - jak są geje w armii, którzy się do tego przyznają oficjalnie, to morale spada - zamiast myśleć o pokonaniu przeciwnika, to żołnierze boją się coby im taki tyłka nie rozorał.
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
podpis użytkownika
By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
Ej no chwiila... czy to oznacza że kobiety tak naprawdę nie mają fujar? ;/
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.
k🤬a jak można bronić kogoś kto ciśnie siusiaka w czyjeś jelita? to tak jakby z kobietą uprawiać seks analny+wlosy na dupie+drugi siusiak+mięśnie+fuuuuuuuuuj idioci
@ hailtotheparanoia
Bo to jest chore i pop🤬lone ! To mi przeszkadza !!!
Bo to jest chore i pop🤬lone ! To mi przeszkadza !!!