Niesamowicie motywujaca wytrwalosc i wola walki weteranow wojny z Afganistanu/Iraku na torze przeszkod Spartan Race.
Warto obejrzec
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-08, 17:55
Jeden nie ma nóg!
konto usunięte
2013-02-08, 18:12
@up i reki... a i tak pewnie ma lepsza klate od ciebie
konto usunięte
2013-02-08, 18:27
Pełen podziw dla typa bez nóg i ręki, szacun.
konto usunięte
2013-02-08, 18:52
Tytul utwóru to:
NEVER SETTLE [Lost Soul Mx] - Rob Bailey & The Hustle Standard
Przekozacy.
Wielki szacun.
konto usunięte
2013-02-08, 19:48
konto usunięte
2013-02-08, 19:56
UM_NEM
Wole swoje nogi niż jego klate...
Facet i lzy to dwa przeciwne bieguny. Zawsze jak ogladam "Pluton" i ostatnia scene z Williamem Dafoe mam ciary na plecach i cos sciska w gardle. Po obejrzeniu tego czuje sie podobnie. Ma facet szczescie ze nie mieszka u nas bo musialby sie tak wspinac codziennie na trzecie pietro i nie na zawodach. Smutna prawda.
konto usunięte
2013-02-08, 21:06
Te maski gazowe tylko dodają klimatu. A gość zajebisty, pełen podziw, sam pewnie nie byłbym w stanie się podnieść po utracie ponad 1/2 ciała, a on jeszcze na zawodach startuje!
Oj jaka szkoda mi ich... pewnie nie wiedzieli ze tam beda strzaly i wybuchy na serio