Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Weterynarz i ginekolog
Dannyk • 2010-09-09, 18:41
Weterynarz i ginekolog zamienili się na jeden dzień gabinetami - ot, żeby sprawdzić, jak temu drugiemu się pracuje.
Następnego dnia zdają relacje. Ginekolog mówi:"
"Staaaary, ale miałem ciężki poród. Tzn. poród, jak poród, ciężki w tym sensie, że to krowa była i trzeba było się strasznie wysilić, ten cielak był strasznie ciężki!"
A weterynarz:
"Wiesz co, ja też odebrałem ciężki poród. Tzn. sam poród poszedł gładko, ale wiesz, jak długo musiałem tą kobietę namawiać, żeby zjadła łożysko?!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pawian 2010-09-09, 21:14 3
...dla ciebie mógłbym zrobić wszystko
nawet zeżreć łożysko...

Śpiewamy na melodię Myslovitz
Zgłoś
jezus_jakub 2010-09-09, 23:54 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-10, 0:21
@up czemu?
Zgłoś
wowka01 2010-09-10, 1:10 2
jezus_jakub

u was w rodzinie panują dziwne zwyczaje
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-10, 9:55
wow pierwsze słyszę, że zwierzęta żrą łożysko po porodzie - to ma się jakoś do rzeczywistości?
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-10, 10:46
@up
A słyszałeś, że ze zwierzęcych łożysk robi się odżywkę do włosów, laski sobie tym głowę myją...
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-10, 12:12 2
@up a wiesz co jest w parowkach i pasztecie?
Zgłoś
think666 2010-09-10, 12:27
Rozwaliło mnie to Pierwszy raz daje piwo za kawał
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-10, 12:59 2
@Szkarad
Nie mam pojęcia, nigdy tam nie byłem...
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-10, 13:53 14
Sil, to prawda, zjadają. Moja Sonia(pies) rodziła 3 razy i za każdym razem tak robiła, no, za trzecim się trochę rozpędziła i zjadła jedno młode. Ale podejrzewam, że to dlatego, że słaby był.
Zgłoś
ungubungu 2010-09-10, 14:23 2
@up
No to Sonia daje czadu;)
Zgłoś
Diesel9.1 2010-09-10, 17:23
nareszcie jakiś porządny kawał na poziomie a nie same smuty...
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-10, 19:42
Ja zawsze myślałem, że to położnik odbiera poród a nie ginekolog ale cóż to Polska
Zgłoś
ferro 2010-09-10, 20:02
@up ginekolog też może odbierac.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem