👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Weź idz w p🤬dziec... człowiek sie nastawia, ze tu zaraz pieknie brzytwa wejdzie pod skore pod katem odkrajajac plaster niczym krakowskiej parzonej a tu p🤬da.... wstydzilbys sie
Wyobrażacie jak kobieta kobiecie daje golić swoje nogi brzytwą? To to idealny przykład że facet facetowi potrafi zaufać. Gościu ma fach w ręku niczym chirurg ale krwi się brzydzi
browar

to jakiś meszek z jajek mu goli? poważnego zarostu na sucho i brzytwą by nie zgolił, mordę by pocharatał
Golibroda - świetny fach który przez j🤬e rezolucje UE za niedługo wyginie, no bo jak to tak golić ludzi tą samą brzytwą !? Wszystko musi być jednorazowe, w końcu gospodarkę trzeba nakręcić.
waloos napisał/a:
Golibroda - świetny fach który przez j🤬e rezolucje UE za niedługo wyginie, no bo jak to tak golić ludzi tą samą brzytwą !? Wszystko musi być jednorazowe, w końcu gospodarkę trzeba nakręcić.
No ok ale po c🤬j cofać się 80 lat wstecz ?

Tak swoją drogą, nikt Ci nie broni golić się maszynką starego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie