Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nagrane od takiego momentu, że w sumie do końca nie wiadomo kto się do kogo doj🤬 pierwszy ale jak to u Nas bywa - każdy ma zawsze rację.

miejsce akcji: osiedle muranów, stolica.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Halman 2022-09-08, 7:26 3
Oooo, mój ukochany husky syberian, (nie nie r🤬am go)...
Zgłoś
~Velture 2022-09-08, 7:30 74
Halman napisał/a:

(nie nie r🤬am go)...

Właśnie dokładnie przez takie teksty wszyscy tu myślą, że r🤬asz psy.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Halman 2022-09-08, 7:34 3
VeIture napisał/a:

Właśnie dokładnie przez takie teksty wszyscy tu myślą, że r🤬asz psy.

bez konkretnych dowodów to sobie można... myśleć.
Zgłoś
XTralala 2022-09-08, 7:34
Ja wcale tak nie pomyślałem.. Buhahaha
Zgłoś
Sztruks 2022-09-08, 7:36 47
Każdy kto pluje na drugiego człowieka jest dla mnie zwykłą szmatą bez argumentów... (chyba że podczas r🤬ania to co innego)
Zgłoś
Pantaran 2022-09-08, 7:46 21
Wspaniały film wspaniały uwielbiam jak psiarze sie gryzą.I psy i oni powinni nosić kagańce i smycz. Czy może noszą w kuluarach zaczisza domowego. he he
Zgłoś
Payan 2022-09-08, 7:49 14
Facet ma naj🤬e we łbie i tyle w temacie.
Zgłoś
Cipczan 2022-09-08, 8:07 7
Halman napisał/a:

Oooo, mój ukochany husky syberian, (nie nie r🤬am go)...

Tylko dlaczego pod czapą masz psie gówno?
Zgłoś
pmalo 2022-09-08, 8:11 5
Normalnie burak bez szkoły wygadać się nie umie ale pluć obrażać to pierwszy. Ma psa a nie rozumie świata psów.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-09-08, 8:20 9
Hehehhe wyj🤬e mam na takich nawiedzonych pchlarzy tak samo jak na kociarzy . dlatego chętnie przystanąłem tutaj żeby się pośmiać
Zgłoś
moja stara 2022-09-08, 8:31 117
- Art. 10a ust. 3 ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 r. o ochronie zwierząt (Dz.U.2020.638) zgodnie z którym „zabrania się puszczania psów bez możliwości ich kontroli i bez oznakowania umożliwiającego identyfikację właściciela lub opiekun.”

- Art. 77 ustawy z dnia z dnia 20 maja 1971 r. Kodeks wykroczeń (Dz.U.2021.281):

1. Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1000 złotych albo karze nagany.
2. Kto dopuszcza się czynu określonego w 1 przy trzymaniu zwierzęcia, które swoim zachowaniem stwarza niebezpieczeństwo dla życia lub zdrowia człowieka,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny albo karze nagany.

Wykaz ras agresywnych zawarty jest w rozporządzeniu ministra spraw wewnętrznych i administracji z dnia 28 kwietnia 2003 r. (Dz.U.2003.77.687). Znajdują się na nim:

amerykański pit bull terrier;
pies z Majorki (Perro de Presa Mallorquin);
buldog amerykański;
dog argentyński;
pies kanaryjski (Perro de Presa Canario);
tosa inu;
rottweiler;
akbash dog;
anatolian karabash;
moskiewski stróżujący;
owczarek kaukaski.
Rozporządzenie zawiera wyłącznie katalog psów uznawanych za agresywne. Nie określa jednak w jaki sposób mają być one trzymane (np. na smyczy i kagańcu).

Innymi słowy jak twój jamnik kogoś up🤬li to dostajesz mandat bo niezachowałeś środków ostrożności, więc argument "w domu się tak nie zachowuje" nie przejdzie.

Inna rzecz, że posiadanie psa powinno być obwarowane testami psychologicznymi.

I wszystkie te biegające banki pcheł powinny być na osiedlach uwiązane jak stara Halmana. Elo
Zgłoś
Krak 2022-09-08, 8:32 92
Payan napisał/a:

Facet ma naj🤬e we łbie i tyle w temacie.

Tu głupia c🤬a, taka w typie "konstytucja" puszcza swobodnie swojego kundla. Biega, warczy, obwąc🤬je - nie każdy sobie życzy.
Gość, sam ma pasa na smyczy, już miał dość - nadszedł czas było jej inaczej "wytłumaczyć" ale nie było sposobności, więc kulturalnie ją oharał.
Zgłoś
Halman 2022-09-08, 8:37 5
moja stara napisał/a:

powinny być na osiedlach uwiązane jak stara Halmana. Elo

napisała moja stara, elo
Zgłoś
021ku 2022-09-08, 8:38 16
Gość zburaczony ale baba bez elementarnej wiedzy. Ma obowiązek wyprowadzać psa na smyczy, tak po prostu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie