👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Siadam sobie przed kompem i odpalam Sadistic.pl
Widzę temat z różowymi kucykami + tęczową pedalską flagę... i to kurhrwa na głównej !!!
ja jebę właśnie rzuciłem "Kuhwą" !!
.. o ja pie**ole właśnie powiedziałem "ja jebe"
.... a ch*j z tym i tak mam na to wyj***ne
Widzę temat z różowymi kucykami + tęczową pedalską flagę... i to kurhrwa na głównej !!!
ja jebę właśnie rzuciłem "Kuhwą" !!

.... a ch*j z tym i tak mam na to wyj***ne

Nie lubię takich sportów, trenują pewnie całe życie i nawet 10 sekund nie potrafią na tej desce ustać.

cerastes napisał/a:
Siadam sobie przed kompem i odpalam Sadistic.pl
ja jebę właśnie rzuciłem "Kuhwą" !!![]()
.... a ch*j z tym i tak mam na to wyj***ne![]()
wyjdz z domu bo troche cie oderwalo..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie