Małe rybki padają ofiarą węży
według skarbnicy wiedzy internetowej ....węże te potrafią zapobiegać ucieczce swojej ofiary poprzez osłupienie jej ruchem ciała jeszcze przed przypuszczeniem ataku...
Ciekawe i jak widać na filmie działa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak mi się skojarzyło
@xgrzegx Z jakiego to filmu?
ciekawe czy każdy z tych węży dostał po trzy życzenia do spełnienia
konto usunięte
2012-11-14, 22:22
Wy też marzyliście w dzieciństwie, żeby zostać pożartymi przez takie stwory i zobaczyć co mają w środku?
Ten waz to Erpeton tentaculatum, szkoda ze go w poslce nie mozna dostac, sa tylko "Trzciniaki" pseudo weze, ehh slodki cos.
Chcialem go do akwarium, ale tylko sprowadzanie z azji wtedy wchodzilo w gre, aczkolwiek moze juz ktos zaczal je sprowadzac.
konto usunięte
2012-11-14, 22:29
konto usunięte
2012-11-14, 22:48
Ja w następnej scenie chciałbym zobaczyć, jak ktoś wrzuca do tego akwarium puszkę butaprenu i zamyka pokrywę na 2 godziny
konto usunięte
2012-11-14, 22:52
Phi.Głupie karasie ^^
Wiem ze zadam glupie pytanie ale informuje ze pisze to serio.
Czy moze ktos mi powiedziec jak taki waz oddycha? ma skrzela? ma pluca?
Na wikipedii nie ma konkretow co do wezy albho ja szukac nie umiem a biologie mialem dawno dawno temu ...
konto usunięte
2012-11-14, 23:10
Moje pierwsze skojarzenie
konto usunięte
2012-11-14, 23:12