Jaki niepozorny, siła za to niesamowita
Połowa Sadola ciężko trenuje siłę w łapach co wieczór

, ciekawe który tak zrobi
ja na pewno nię
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste rękawice sado maso.
Jakbym miał takie rękawiczki to tez bym cwaniakował!
Żartuje, zesrałbym się
konto usunięte
2013-11-16, 21:43
Widać że ma naturalny talent do rękodzieł.
konto usunięte
2013-11-16, 21:47
Teraz na prawde pracuje z takim "Przemuś" go nazywamy bo miły i jak chce to kulturalny. Przemuś ma dużą łapę i ściąga izolację z przewodu paznokciem .... kiedyś to nagram.
Wystarczy wykonać mały czit: obróbka cieplna i gwóźdź robi się miękki jak gówno, oraz kozackie rękawiczki +2 do siły
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Wystarczy wykonać mały czit: obróbka cieplna i gwóźdź robi się miękki jak gówno, oraz kozackie rękawiczki +2 do siły
Opisz dokladniej

chcesz wyginać w dloniach rozgrzany do czerwoności gwóźć?.....
@up Chodzi raczej o to, że gwóźdź można rozhartować

Podgrzać i powoli ostudzić.
konto usunięte
2013-11-17, 0:20
Wczoraj wygrzebałem z pieca CO gwóźdź, był w jakieś desce użytej do podpałki, po nocy w kotle dał się spokojnie wyginać jakby był wykonany z miedzi...ot, cała sztuka....
"specjalnie dla polskich użytkowników".....ale czego węzłów gwoździanych?
konto usunięte
2013-11-17, 18:51
przecież pręty fi6mm to normalnie się na budowie w rękach wygina, strzemiona w belkach żebletowych sa fi6mm i każdy pracownik na budowie je normalnie w rękach wygina... żadna rewelacja
Gossu1988 napisał/a:
przecież pręty fi6mm to normalnie się na budowie w rękach wygina, strzemiona w belkach żebletowych sa fi6mm i każdy pracownik na budowie je normalnie w rękach wygina... żadna rewelacja
Pręt zbrojeniowy do strzemion...stal pewnie jakaś St3S...o ile nie St0S....to pikus w porównaniu do stali z jakiej wykonane sa gwoździe
konto usunięte
2013-11-17, 19:14