👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W opisie jest napisane że to składanka...
Ale.. czytając dalej znajdziemy kilka ciekawych stron odnośnie masowych protestów, fajnie jakby to trafiło na główną i każdy by zerknął na opis filmiku na youtube
Stąd piwko poleciało
Ale.. czytając dalej znajdziemy kilka ciekawych stron odnośnie masowych protestów, fajnie jakby to trafiło na główną i każdy by zerknął na opis filmiku na youtube

Korn umieścił klip na swojej oficjalnej stronie facebookowej facebook.com/korn
Jeśli ktoś jeszcze wątpi w ich poparcie.
Jeśli ktoś jeszcze wątpi w ich poparcie.
szponiasty napisał/a:
Ty byś lepiej skleił trzy style muzyczne w jednym kawałku![]()
Raczej nie zabierałbym się za coś, czego nie potrafię.

CHyba nie wiecie że "pan" "kostka lodu" przeszedł na islam.

EVRYTENGS KOROPT. Myślałem że to jakaś akcja razem, a tu zwykła sklejka xD

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie