Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
What is woman
żmij • 2024-09-22, 10:00
Opis za cda.pl
"What Is a Woman to amerykański film dokumentalny online z 2022 roku, poświęcony problematyce płci i transpłciowości, przedstawiony przez komentatora politycznego Matta Walsha."

Ciekawostka i znak czasów zarazem- film wg cda jest przeznaczony wyłącznie dla osób pełnoletnich a na filmweb.pl- nie istnieje.

cda.pl/video/12595308e5

Zwiastun:

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zmieniono 2 razy Zgłoś
~Velture 2024-09-22, 10:02 5
Jeszcze cię sobota trzyma?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
żmij 2024-09-22, 10:06 1
Velture napisał/a:

Jeszcze cię sobota trzyma?

Tak.
Ale coraz słabiej.
Idę walnąć czwartą kawę.
Miłej niedzieli

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
wojtekpwse 2024-09-22, 10:17 12
Niee no nawet podejmowanie jakiejkolwiek dyskusji nie ma tu żadnego sensu. Niech se to w zamkniętych sektach dla obłąkanych lewaków serwują żałosne indoktrynacyjne wysrywy opłacane przez jakichś wpływowych ludzi tylko po to, żeby wywołać gównoburzę i urągać inteligentnym ludziom tworząc w ten sposób nieistniejące podziały, których nie ma, tylko po to żeby się wykłócać o jakieś oksymorony typu baba myśli, że jest chłopem no litości dla o temat dla psychiatry, albo specjalistów od wszelkiej maści zaburzeń i do widzenia. Jak nie pomaga to lobotomia i wyp🤬alać na złom albo na części; może ktoś kto potrzebuje na prawdę żyć doatanie drugą szansę.
Zgłoś
żmij 2024-09-22, 10:21 2
wojtekpwse napisał/a:

Niee no nawet podejmowanie jakiejkolwiek dyskusji nie ma tu żadnego sensu. Niech se to w zamkniętych sektach dla obłąkanych lewaków serwują żałosne indoktrynacyjne wysrywy opłacane przez jakichś wpływowych ludzi tylko po to, żeby wywołać gównoburzę i urągać inteligentnym ludziom tworząc w ten sposób nieistniejące podziały, których nie ma, tylko po to żeby się wykłócać o jakieś oksymorony typu baba myśli, że jest chłopem no litości dla o temat dla psychiatry, albo specjalistów od wszelkiej maści zaburzeń i do widzenia. Jak nie pomaga to lobotomia i wyp🤬alać na złom albo na części; może ktoś kto potrzebuje na prawdę żyć doatanie drugą szansę.

A to mnie sobota trzyma...

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
wojtekpwse 2024-09-22, 10:28
Ja to abstynent Panie jakoś mnie poruszył smród tego posta i się zaczęło🙃
Zgłoś
żmij 2024-09-22, 10:30
wojtekpwse napisał/a:

Ja to abstynent Panie jakoś mnie poruszył smród tego posta i się zaczęło🙃

Proponuję obejrzeć 5 minut filmu i wtedy komentować...
Miłej niedzieli życzę

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
wojtekpwse 2024-09-22, 10:33 1
Pożyjemy, zobaczymy. Miłego!
Zgłoś
Prosty 2024-09-22, 10:37
P🤬le jakąś aplikacje mi każą ściągnąć,
Zgłoś
żmij 2024-09-22, 10:40 1
Prosty napisał/a:

P🤬le jakąś aplikacje mi każą ściągnąć,

Otwórz z kompa. Tam nie każą.

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
pazuzu 2024-09-22, 12:11
Na harda z tym...
Zgłoś
Abibabe 2024-09-22, 13:07
Jestem kobietą...
Wodą, ogniem, perłą na dnieeeee...
Zgłoś
mazga50 2024-09-22, 14:16 7
wojtekpwse napisał/a:

Po pierwsze: baba bez bolca dostaje p🤬lca.
Po drugie: jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije.
Po trzecie: żydostwo wali tym wszystkim lewarskim k🤬om niewyobrażalną kasę na to, żeby zniszczyć i skundlić białych. To co tam maszeruje, to piąta kolumna i powinna zgnić w lochu, razem z tymi wszystkimi akywiszczami, tęczowymi zbokami, czarnymi i piaskowymi małpami napływającymi do Europy, że o anifie (tfu), czy wszelkiej maści sorosowymi (tfu, tfu) szmatami (tu: wszystkie tzw. organizacje pozarządowe, z "ratującymi" "biednych" nachodźców, tzw. fundacje praw człowieka, k🤬y antypolskie itd). A holland, lampert i michniki itp. trzeba wieszać na latarniach na rogatkach miast.
Zgłoś
rayananer 2024-09-22, 18:47
mazga50 napisał/a:

Po pierwsze: baba bez bolca dostaje p🤬lca.
Po drugie: jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije.
Po trzecie: żydostwo wali tym wszystkim lewarskim k🤬om niewyobrażalną kasę na to, żeby zniszczyć i skundlić białych. To co tam maszeruje, to piąta kolumna i powinna zgnić w lochu, razem z tymi wszystkimi akywiszczami, tęczowymi zbokami, czarnymi i piaskowymi małpami napływającymi do Europy, że o anifie (tfu), czy wszelkiej maści sorosowymi (tfu, tfu) szmatami (tu: wszystkie tzw. organizacje pozarządowe, z "ratującymi" "biednych" nachodźców, tzw. fundacje praw człowieka, k🤬y antypolskie itd). A holland, lampert i michniki itp. trzeba wieszać na latarniach na rogatkach miast.

masz mój głos, przykra prawda
Zgłoś
Kici-Kici 2024-09-22, 19:05
Lepiej nie wchodzić do tego bagna i być świadomym swojej nieświadomości na ten temat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie