📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:27

Trzeba być idiotą żeby trzymać psa czy inne tego gabarytu zwierzę w domu,a jeszcze większym w mieszkaniu
Za trzymanie psa w mieście nie powinien być podatek tylko kara więzienia! Za kupowanie genetycznie upośledzonych kundli też! Za hodowle kundli na sprzedaż kula w łeb!
Gienek78 napisał/a:
Kompleksy i próba dowartościowania się + mały rozumek. Do dużych i groźnych psów trzeba mieć odpowiedni dominujący charakter (w życiu przewinęło mi się w domu rodzinnym sporo psów od jamnika przez kundla, owczarki, malamut - niestety obecnie nie mam miejsca na psa). Jak widzę na mieście jakiegoś oszołoma z wielkim psem to mi się żal robi - w tym tamdemie to przeważnie pies jest przwódcą stada niestety.
Ale dtaczego "niestety" ? Osobnik o najwyższym IQ jest przewodnikiem stada. to chyba dobrze ?
Jak się nie potrafi psa nauczyć żeby chodzil przy nodze to taki jest efekt
Te chałpiny mają z jakiejś sklejki postawiane to i nie dziwota że jak zawieje mocniej to nic z nich nie zostaje oprócz stosu desek.
Hyena83 napisał/a:
Żadna kompilacja... Te słupki podpierające zadaszenia to chyba dla ozdoby, więc nie dziwi fakt że jak przyjdzie huragan, to domki u nich się składają jak lego
Lego trzyma się zajebiście
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie