Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Adiczek 2025-05-03, 7:17 2
Trzeba być idiotą żeby trzymać psa czy inne tego gabarytu zwierzę w domu,a jeszcze większym w mieszkaniu
Zgłoś
Traba 2025-05-03, 8:24 2
Silverface napisał/a:

Mając może tak z 10-13 lat, kupiłem sobie zwijaną smycz dla psa. bodajże w sklepie wszystko po 5zł.
Wziąłem podwórkowego Reksia na spacer, po okolicy. Tak się bawiłem i nie pomyślawszy że, Reksio (tak faktycznie miał na imię) ruszy ostro za samochodem.
Linka, a raczej sznurek smyczy szybko się rozwinął, agrafka u obroży psa strzeliła, linka momentalnie zaczęła się zwijać, a ja dostałem jej końcówką w bok, do dziś mam tam lekką bliznę.

Wszystko po 5zl.szkoda że cię w łeb nie j🤬o. Może oko byś stracił z tej oszczędności.
Zgłoś
KuBuX 2025-05-03, 12:09
I to jest wlasnie trzymanie zwierzecie z mozgiem wielkosci pilki do tenisa na szeleczkach k🤬a idioci j🤬i
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-05-03, 13:07 1
Za trzymanie psa w mieście nie powinien być podatek tylko kara więzienia! Za kupowanie genetycznie upośledzonych kundli też! Za hodowle kundli na sprzedaż kula w łeb!
Zgłoś
Gienek78 2025-05-03, 13:41 2
Siriuz napisał/a:

Jak to jest, że wielki chłop 2na2 wyprowadza psa wielkości szczura, a im większa c🤬a tym większego ma psa?

Kompleksy i próba dowartościowania się + mały rozumek. Do dużych i groźnych psów trzeba mieć odpowiedni dominujący charakter (w życiu przewinęło mi się w domu rodzinnym sporo psów od jamnika przez kundla, owczarki, malamut - niestety obecnie nie mam miejsca na psa). Jak widzę na mieście jakiegoś oszołoma z wielkim psem to mi się żal robi - w tym tamdemie to przeważnie pies jest przwódcą stada niestety.
Zgłoś
psarnack 2025-05-03, 13:55 3
Gienek78 napisał/a:

Kompleksy i próba dowartościowania się + mały rozumek. Do dużych i groźnych psów trzeba mieć odpowiedni dominujący charakter (w życiu przewinęło mi się w domu rodzinnym sporo psów od jamnika przez kundla, owczarki, malamut - niestety obecnie nie mam miejsca na psa). Jak widzę na mieście jakiegoś oszołoma z wielkim psem to mi się żal robi - w tym tamdemie to przeważnie pies jest przwódcą stada niestety.

Ale dtaczego "niestety" ? Osobnik o najwyższym IQ jest przewodnikiem stada. to chyba dobrze ?

podpis użytkownika

right is right
left is not right
Zgłoś
Nome 2025-05-03, 15:10
Gienek78 napisał/a:

Jak widzę na mieście jakiegoś oszołoma z wielkim psem to mi się żal robi - w tym tamdemie to przeważnie pies jest przwódcą stada niestety.

kiedyś nieostrożnie powiedziałam gościowi, że jego pies który się rzuca na wszystkich wokoło uważa go za kompletną p🤬dę, bo jak by uważał go za pana i władcę to siedziałby mu cicho przy nodze... dostał piany, zaczął się drzeć na psa "bierz ją", ale pies nie zrozumiał albo nie chciał słuchać p🤬dy... ewakuowałam się bo bałam się że mnie opluje głupia p🤬da

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
psotna_cipka 2025-05-03, 20:02
Wiecie co z nimi zrobić... przetopić na smalec.
Zgłoś
Darkas 2025-05-04, 9:18
Jak się nie potrafi psa nauczyć żeby chodzil przy nodze to taki jest efekt
Zgłoś
dasdasd 2025-05-04, 23:18
K🤬a pojeby z tymi psami, na osiedlu więcej psów niz dzieci, rano o 8 tabuny debili z kundlami
Zgłoś
Kroki71 2025-05-06, 7:08
Te chałpiny mają z jakiejś sklejki postawiane to i nie dziwota że jak zawieje mocniej to nic z nich nie zostaje oprócz stosu desek.
Zgłoś
mr.niewidoczny 2025-05-23, 16:26
Hyena83 napisał/a:

Żadna kompilacja... Te słupki podpierające zadaszenia to chyba dla ozdoby, więc nie dziwi fakt że jak przyjdzie huragan, to domki u nich się składają jak lego

Lego trzyma się zajebiście
Zgłoś