podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Jednak to był jeden jedyny raz. Psy są mądre i chcą się uczyć, problem leży w przekazaniu im tej wiedzy.
A do każdego osobnika jest inny kod dostępu. 😉
I tu jest pies pogrzebany...🤷🏻♂️😁
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jak to jest, że wielki chłop 2na2 wyprowadza psa wielkości szczura, a im większa c🤬a tym większego ma psa?
Towarzysz dupov? Łosz k🤬a jego mac. Przecież ty na ruskim froncie w Ukrainie kible kradłeś. Jeszcze żyjesz?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Gdy miałem 10 lat, przeciągnął mnie tak blablador przez pół ogrodu, bo smycz sobie zawinąłem wokół nadgarstka. Rodzina śmiechu miała co niemiara, piękne lata 80-te. Blizny mam do dzisiaj.
Też miałem blabladora biszkopta jak miałem 12 lat, czyli jakieś 24 lata temu i też mnie ciągał na smyczy po całym podwórku, r🤬ał mnie w nogę i raz up🤬lił kłem w palec, bo go karmiłem z ręki, ale to po części wina moich rodziców, bo go trzymali na smyczy w budzie, dlatego był głupi. Szalone lata 2000...
Towarzysz dupov? Łosz k🤬a jego mac. Przecież ty na ruskim froncie w Ukrainie kible kradłeś. Jeszcze żyjesz?
Chyba mylisz mnie ze swoim kolegą z Azova, jak on mia? dareczek?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Towarzysz dupov? Łosz k🤬a jego mac. Przecież ty na ruskim froncie w Ukrainie kible kradłeś. Jeszcze żyjesz?
Żyje tylko dlatego, że udaje mu się jakimś cudem swoich permanentnie schlanych generałów przekonać, że jego propaganda w polskim necie przynosi jakiś skutek

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Żyje tylko dlatego, że udaje mu się jakimś cudem swoich permanentnie schlanych generałów przekonać, że jego propaganda w polskim necie przynosi jakiś skutek
Dwóch tęczowych przyjaciół przyjechało z Kijowa do Polski bo nawet Zelenski ich nie chciał w swoich szwadronach

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Żyje tylko dlatego, że udaje mu się jakimś cudem swoich permanentnie schlanych generałów przekonać, że jego propaganda w polskim necie przynosi jakiś skutek
ja też się czasem o niego boję, że wyleci przez okno...
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Wziąłem podwórkowego Reksia na spacer, po okolicy. Tak się bawiłem i nie pomyślawszy że, Reksio (tak faktycznie miał na imię) ruszy ostro za samochodem.
Linka, a raczej sznurek smyczy szybko się rozwinął, agrafka u obroży psa strzeliła, linka momentalnie zaczęła się zwijać, a ja dostałem jej końcówką w bok, do dziś mam tam lekką bliznę.
podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!