Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hyena83 2025-05-02, 19:30 12
Żadna kompilacja... Te słupki podpierające zadaszenia to chyba dla ozdoby, więc nie dziwi fakt że jak przyjdzie huragan, to domki u nich się składają jak lego
Zgłoś
Geraldinio 2025-05-02, 19:51 8
Gdy miałem 10 lat, przeciągnął mnie tak blablador przez pół ogrodu, bo smycz sobie zawinąłem wokół nadgarstka. Rodzina śmiechu miała co niemiara, piękne lata 80-te. Blizny mam do dzisiaj.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-05-02, 20:01 10
To prawda, mnie też młody owczarek niemiecki przeciągnął na kolanach po lodzie... 🙂

Jednak to był jeden jedyny raz. Psy są mądre i chcą się uczyć, problem leży w przekazaniu im tej wiedzy.

A do każdego osobnika jest inny kod dostępu. 😉

I tu jest pies pogrzebany...🤷🏻‍♂️😁
Zgłoś
Siriuz 2025-05-02, 20:06 5
Jak to jest, że wielki chłop 2na2 wyprowadza psa wielkości szczura, a im większa c🤬a tym większego ma psa?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Driver19cm 2025-05-02, 20:41 13
Siriuz napisał/a:

Jak to jest, że wielki chłop 2na2 wyprowadza psa wielkości szczura, a im większa c🤬a tym większego ma psa?

Towarzysz dupov? Łosz k🤬a jego mac. Przecież ty na ruskim froncie w Ukrainie kible kradłeś. Jeszcze żyjesz?

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Baronessa 2025-05-02, 20:41 7
Te tłuste foki padające ze schodów nawet śmieszne...

Geraldinio napisał/a:

Gdy miałem 10 lat, przeciągnął mnie tak blablador przez pół ogrodu, bo smycz sobie zawinąłem wokół nadgarstka. Rodzina śmiechu miała co niemiara, piękne lata 80-te. Blizny mam do dzisiaj.

Też miałem blabladora biszkopta jak miałem 12 lat, czyli jakieś 24 lata temu i też mnie ciągał na smyczy po całym podwórku, r🤬ał mnie w nogę i raz up🤬lił kłem w palec, bo go karmiłem z ręki, ale to po części wina moich rodziców, bo go trzymali na smyczy w budzie, dlatego był głupi. Szalone lata 2000...
Zgłoś
Siriuz 2025-05-02, 21:06 3
Driver19cm napisał/a:

Towarzysz dupov? Łosz k🤬a jego mac. Przecież ty na ruskim froncie w Ukrainie kible kradłeś. Jeszcze żyjesz?

Chyba mylisz mnie ze swoim kolegą z Azova, jak on mia? dareczek?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Geraldinio 2025-05-02, 21:22 6
Driver19cm napisał/a:

Żyje tylko dlatego, że udaje mu się jakimś cudem swoich permanentnie schlanych generałów przekonać, że jego propaganda w polskim necie przynosi jakiś skutek

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Janko 2025-05-02, 22:26 1
Jaki właściciel taki pchlarz
Zgłoś
Siriuz 2025-05-02, 22:43 5
Geraldinio napisał/a:

Żyje tylko dlatego, że udaje mu się jakimś cudem swoich permanentnie schlanych generałów przekonać, że jego propaganda w polskim necie przynosi jakiś skutek

Dwóch tęczowych przyjaciół przyjechało z Kijowa do Polski bo nawet Zelenski ich nie chciał w swoich szwadronach

podpis użytkownika

Zgłoś
Nome 2025-05-02, 22:44 2
Geraldinio napisał/a:

ja też się czasem o niego boję, że wyleci przez okno...

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-02, 23:48 4
J🤬e psiary, nie znoszę p🤬lonych kundli.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
luxpiotr 2025-05-03, 0:15 1
Cioty nie mają siły. Byle kundel potrafi je przewrócić. Powinny mieć zakaz posiadania zwierząt, bo komuś stanie się krzywda.
Zgłoś
Silverface 2025-05-03, 4:18 1
Mając może tak z 10-13 lat, kupiłem sobie zwijaną smycz dla psa. bodajże w sklepie wszystko po 5zł.
Wziąłem podwórkowego Reksia na spacer, po okolicy. Tak się bawiłem i nie pomyślawszy że, Reksio (tak faktycznie miał na imię) ruszy ostro za samochodem.
Linka, a raczej sznurek smyczy szybko się rozwinął, agrafka u obroży psa strzeliła, linka momentalnie zaczęła się zwijać, a ja dostałem jej końcówką w bok, do dziś mam tam lekką bliznę.

podpis użytkownika

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie