Smutna prawda o użytkownikach kwejka, fejsbukowych idiotach i kilku innych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:29
Ubawiły mnie komentarze i filmik
Na nk od 2006 a FB od 2007
'jestem poj.bany, mam blizny na psychice, szukam inspiracji w hip hop muzyce' LOL
Btw każdy powinien zająć się swoją własną dupą
Na nk od 2006 a FB od 2007
'jestem poj.bany, mam blizny na psychice, szukam inspiracji w hip hop muzyce' LOL
Btw każdy powinien zająć się swoją własną dupą
Sierściuch który ma się za alfę i omegę i eksperta od wiedzy wszelakiej a sam jest gorszy od tych których wymienił bo robi coś gorszego: gejowate videoblogi. Jest idiotą bo wierzy w bezapelacyjną słuszność swoich osądów i przemyśleń. Na razie się pławi w swojej zajebistości ale może kiedyś zmądrzeje jak dostanie po dupie prędzej czy później lub pozna trochę pozainternetowego życia.
Koleś sam siebie tak naprawdę zjechał: "kozacy zza kurtyny monitora" haha a ty to co? Sam się wypowiadasz na youtubie a gdyby przyszło ci odezwać się do chociażby grupy 10 osób o których się tak wyrażasz to by ci się język do dupy schował. Taka prawda nic nie mam do typa ale niech najpierw pomyśli czy przez przypadek nie zwyzywa siebie w takim filmiku.
gada jak dziecko któremu ktoś zabrał zabawke.. pewnie matka zabrała kabel od neostrady...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie