Smutna prawda o użytkownikach kwejka, fejsbukowych idiotach i kilku innych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50
@xiontZ
Ja mam tam konto ale dla komunikacji ze znajomymi, bo jest to wygodne. Nie szpieguję ludzi ani nie dodaję zdjęć. Jebie mnie to co tam ludzie wypisują. A ty, zbuntowany, sfrustrowany internauto, wrzuć na luz, nie generalizuj i nie obrażaj w tak ostry sposób ludzi których nie znasz. Albo następnym razem powiedz to co tutaj napisałeś znajomemu, ewentualnie swojej pani z przedszkola prosto w twarz, a nie bądź cwaniakiem siedząc w fotelu.
Ja mam tam konto ale dla komunikacji ze znajomymi, bo jest to wygodne. Nie szpieguję ludzi ani nie dodaję zdjęć. Jebie mnie to co tam ludzie wypisują. A ty, zbuntowany, sfrustrowany internauto, wrzuć na luz, nie generalizuj i nie obrażaj w tak ostry sposób ludzi których nie znasz. Albo następnym razem powiedz to co tutaj napisałeś znajomemu, ewentualnie swojej pani z przedszkola prosto w twarz, a nie bądź cwaniakiem siedząc w fotelu.
dobry koleś, polać mu
(już widzę tą falę haterów w komentarzach
)
(już widzę tą falę haterów w komentarzach
!Timon, Nie jaram się tym, ze nie mam potrzeby korzystania z takich portali. Chciałem tylko wyrazić swoje zdanie na ten temat. Przepraszam jeśli kłóci się to z twoimi poglądami ale tak to już jest.
Masz trochę racji, nie ma sensu tłumaczyć marionetkom, ze są tylko towarem dla takich korporacji jak FB. Oni się z tego cieszą wiec w sumie nie ma sensu. Peace
Masz trochę racji, nie ma sensu tłumaczyć marionetkom, ze są tylko towarem dla takich korporacji jak FB. Oni się z tego cieszą wiec w sumie nie ma sensu. Peace
Nie rozumiem gościa,przecież jedni chcą to korzystają z portali drudzy nie chcą to nie korzystają i co w tym złego?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie