Pewnie gdzieś w kosmosie oglądają prymitywnego Voyagera, a sami mają ajfonty tesle i tiktoki.
Wiesz, że to jest gównwideo stworzone przy pomocy AI (sztucznej inteligencji – gdyby ktoś nie wiedział)? Mam nadzieję, że wiesz, bo świadczy to o tym, jak głupi jesteś, dodając taką treść.
Chyba nie bardzo zrozumiałeś sedno tego filmiku, którym jest to, że wystrzelenie Voyagerów wymagało odpowiedniego marketingu, inaczej by się nie odbyło, bo do szarych mas nie docierają żadne obliczenia ani perspektywy bardzo odległych korzyści. Za to świetnie dociera prosty przekaz.
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Chyba nie bardzo zrozumiałeś sedno tego filmiku, którym jest to, że wystrzelenie Voyagerów wymagało odpowiedniego marketingu, inaczej by się nie odbyło, bo do szarych mas nie docierają żadne obliczenia ani perspektywy bardzo odległych korzyści. Za to świetnie dociera prosty przekaz.
Nie zrozumiałem, bo ja k🤬a nie oglądam filmów robionych przez sztuczną inteligencję - z całym szacunkiem. Odtworzyłem i już wiedziałem po dwóch sekundach, że to GÓWNO z tym samym lektorem, które tworzy 100 innych kanałów i co w tym dziwnego? Ty naprawdę tego słuchasz????

już wiadomo dawno, że nasa to klauni, ze wszystkim ściemniają i tylko przesyrają kasę
nie potrafią nawet swoja blue marble dobrze i dokładnie zrobić w cgi
nijak im nie wychodzi
jaki zatem jest rzeczywisty rozmiar USA na tzw kuli Ziemskiej?
Nie zrozumiałem, bo ja k🤬a nie oglądam filmów robionych przez sztuczną inteligencję - z całym szacunkiem. Odtworzyłem i już wiedziałem po dwóch sekundach, że to GÓWNO z tym samym lektorem, które tworzy 100 innych kanałów i co w tym dziwnego? Ty naprawdę tego słuchasz????
Naj🤬y byłem, sorry 🙄
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
[ Dodano 2024-12-23, 16:26 ]
Naj🤬y byłem, sorry 🙄
I nagle otrzeźwiałeś, czy jaki uj?
podpis użytkownika
youtu.be/sG8NDw3Tv6c?feature=shared