Facet czytający w sklepie skład odświeżacza do powietrza z przyzwyczajenia zesrał się.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
toranaga7- to jak skonczą z tym blokowym cewkiem to twoja żona może pozniej przyjść do mnie i polizać odbyt
Jeżż napisał/a:
Proźba poligloto - czego nie rozumiesz!
Nie rozumie Twojej proŹby...
Ja pierdzielę - ciekaw jestem chłopaki czy w podstawówce byliście równie aktywni - pewnie zawszę rączka w górze. ch wam w oko. tip top - zauważyłem literówkę ale moim skromnym zdanie szkoda czasu na hejtowanie ortografów jak ogólny zamysł autora jest klarowny. sam robię błędy i mam ortografię w dupie - tak samo jak pierwsze piątki, zdrową dietę, postanowienia noworoczne, kłamstwa polityków i ciebie.
Jeżż napisał/a:
Ja pierdzielę - ciekaw jestem chłopaki czy w podstawówce byliście równie aktywni - pewnie zawszę rączka w górze. ch wam w oko. tip top - zauważyłem literówkę ale moim skromnym zdanie szkoda czasu na hejtowanie ortografów jak ogólny zamysł autora jest klarowny. sam robię błędy i mam ortografię w dupie - tak samo jak pierwsze piątki, zdrową dietę, postanowienia noworoczne, kłamstwa polityków i ciebie.
Jesteś, kolego, zwykłym debilem. Nie mówię tego tylko po to, żeby cie obrazić, bo to przyjemne byłoby tylko w cztery oczy. Typ, który nie szanuje własnego języka i stawia ortograficzną poprawność w jednym szeregu z pierdołami, nie powinien się ze swoją ułomnością obnosić. Napraw to, albo się nie chwal. Względnie zdaj paszport.
Wasiu piszesz:
"Jesteś, kolego, zwykłym debilem"
W jednej sentencji chcesz zostać moim kolegom i nazywasz mnie debilem? - do tego dźgasz przecinki jak leci w zdaniu broniącym naszej mowy. Żeby mnie obrazić (nawet w 4 oczy) trzeba czegoś więcej. Czuję się Polakiem co nie zmienia faktu iż podział Ó i U oraz RZ i Ż itp. uważam za kretyńskie i nieuzasadnione.
Zrób sobie spóźnioną aborcję albo oddaj kartę rowerową.
"Jesteś, kolego, zwykłym debilem"
W jednej sentencji chcesz zostać moim kolegom i nazywasz mnie debilem? - do tego dźgasz przecinki jak leci w zdaniu broniącym naszej mowy. Żeby mnie obrazić (nawet w 4 oczy) trzeba czegoś więcej. Czuję się Polakiem co nie zmienia faktu iż podział Ó i U oraz RZ i Ż itp. uważam za kretyńskie i nieuzasadnione.
Zrób sobie spóźnioną aborcję albo oddaj kartę rowerową.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie