📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Ehh, u mnie 1/3 takiego wiadra i poszedłby spaw :/. Cóż, trening czyni mistrza

kto kreci jak koleżka wali wiadro i wrzuca to w neta. już nawet tego w spokoju nie można zrobić... PS z takim wiadrem jest dobry sposob jak macie np. jezioro. Naciągacie, ktoś wskakuje do jeziora, nurkuje i wypływa głowa w butle. Zapewniam ze taka inhalacja przez 5 sekund i jesteśmy happy do końca dnia

takie wiadro to marnoTRAWstwo lepiej walnąć parę mniejszych
Czy że jak @up mowa o jeziorze

Kogo to interesuje? Mam dać piwo, żeby wszyscy myśleli, że też jestem fajny bo wiem co to jest?
To chyba kompleksy, tak samo jak palenie fajek przez gimbusów, +5 do poczucia własnej wartości...
To chyba kompleksy, tak samo jak palenie fajek przez gimbusów, +5 do poczucia własnej wartości...
najlepsze było że rudy miał skarpetki założone razem z klapkami
rudy w skarpetkach i klapach hit lata xd
rudy w skarpetach i klapkach xD
xd
rudy w skarpetkach i klapach hit lata xd
rudy w skarpetach i klapkach xD
xd

tmx2oo4 napisał/a:
Na co propagujecie narkomanie na sadolu, pokażcie efekty w organizmie po zażywaniu narkotyków (chociaż to na harda, bo pocięty mózg czy rak płuc na żywca na główną nie wejdzie). Sami często mówicie że znakomita część tej społeczności to ludzie z gimnazjum, ucząc ich ćpania ogłupiacie całą społeczność co rzutuje na przyszłość, o ile sadol dożyje kilku lat.
To może pokażmy wątrobę po piciu codziennego piwka?
Marichuana powoduje mniejsze patologie socjalne niż alkohol,a to że ktoś ćpa amfe koks,here itp itd to już jego własna głupota,taka sama jak codzienne łojene nia umór alko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie