Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Ryuk 2012-09-11, 10:02 1
No, smaka mi narobiliście. Idę na wiadro.
Zgłoś
Lasarr 2012-09-11, 10:16 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CopRobo 2012-09-11, 10:21
Ehh, u mnie 1/3 takiego wiadra i poszedłby spaw :/. Cóż, trening czyni mistrza
Zgłoś
TheColt 2012-09-11, 10:39 3
W następnym odcinku będzie bojler na żwirowni...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 10:45 5
kto kreci jak koleżka wali wiadro i wrzuca to w neta. już nawet tego w spokoju nie można zrobić... PS z takim wiadrem jest dobry sposob jak macie np. jezioro. Naciągacie, ktoś wskakuje do jeziora, nurkuje i wypływa głowa w butle. Zapewniam ze taka inhalacja przez 5 sekund i jesteśmy happy do końca dnia
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 11:24
takie wiadro to marnoTRAWstwo lepiej walnąć parę mniejszych Czy że jak @up mowa o jeziorze
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 12:02
Kogo to interesuje? Mam dać piwo, żeby wszyscy myśleli, że też jestem fajny bo wiem co to jest?
To chyba kompleksy, tak samo jak palenie fajek przez gimbusów, +5 do poczucia własnej wartości...
Zgłoś
Numernabis 2012-09-11, 12:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LeHajt 2012-09-11, 13:24 1
Zgłoś
NuclearBlast 2012-09-11, 15:15
Dziękuję dobranoc inaczej tego nazwać nie idzie
Zgłoś
kampos84 2012-09-11, 16:40
najlepsze było że rudy miał skarpetki założone razem z klapkami

rudy w skarpetkach i klapach hit lata xd

rudy w skarpetach i klapkach xD

xd
Zgłoś
mp_toujane 2012-09-11, 17:19
Zgłoś
Infanymous 2012-09-11, 17:47
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 17:57
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-09-11, 19:55
tmx2oo4 napisał/a:

Na co propagujecie narkomanie na sadolu, pokażcie efekty w organizmie po zażywaniu narkotyków (chociaż to na harda, bo pocięty mózg czy rak płuc na żywca na główną nie wejdzie). Sami często mówicie że znakomita część tej społeczności to ludzie z gimnazjum, ucząc ich ćpania ogłupiacie całą społeczność co rzutuje na przyszłość, o ile sadol dożyje kilku lat.

To może pokażmy wątrobę po piciu codziennego piwka?
Marichuana powoduje mniejsze patologie socjalne niż alkohol,a to że ktoś ćpa amfe koks,here itp itd to już jego własna głupota,taka sama jak codzienne łojene nia umór alko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem