Przejazd Oplem Zafirą pod wiaduktem w Tarnowie świeżo po remoncie. Pod wiaduktem zmieszczą się samochody nie wyższe niż 1,7m.
Nie było bo własne
Konto usunięte
2014-11-13, 15:07
Jestem z Krak. ale odwiedzam Tarnów i niezmiennie mnie on zadziwia
- rondo obok nowego szpitala i Mordu na którym ciężarówka z zestawem musi przejechać -rzez środek ronda (inaczej się nie da)
- przejście podziemne obok poczty i 3 LO - smieszne wręcz żałosne - nikt nim nie chodzi każdy wali na przestrzał (i wcale się ludziom nie dziwie)
- teraz tem mostek dla kaczek...
masakra
Ważne że hajs się zgadza...
IOI
2014-11-13, 15:32
mowili o tym w jakiejs tv, ta dziura jest z tego co pamietam tymczasowym przejadem, maja zrobic normalny.
DMT
2014-11-13, 15:35
Gadałem ostatnio z kumplem właśnie z Tarnowa i mi opowiadał dlaczego jest tak a nie inaczej bo sam brał udział w powstawaniu tego, to jest wiadukt kolejowy i prościej i taniej jest pogłębić przejazd niż podwyższać nasypy pod tory. Najpierw muszą coś tam jeszcze zrobić z odwodnieniem bo podobno często go zalewa.
podpis użytkownika
Q L I
M A X
Ale o co ból dupy? nie można przejechać to nie można...wyraźnie widać czarno żółtą belkę przed wjazdem, na bank gdzieś napisane jaka wysokość.
jestem za ustawieniem takich na każdej ulicy Warszawy, nie przejadą TIRy, autobusy, rowerzyści, taksówki, wozy patrolowe i wszystko inne co mnie wk🤬ia kiedy stoję w korku...
Ww. proponuje wytyczyćć wybrane NIEZBĘDNE dojazdy
No, no, i co z tego?
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Konto usunięte
2014-11-13, 16:59
Moje miasto takie piękne !
Konto usunięte
2014-11-13, 18:43
by żyło się lepiej
Piwko za "Toccata i Fuga d-moll" Jana Sebastiana Bacha !
Pozdro dla kumatych (fotki nie chce mi się wstawiać)
taki swoisty Sosnowiec z tego Tarnowa
Przejechał? Przejechał, jebnąć nie jebnął - więc po co drążyć temat?
Hehe, mogli jeszcze próg zwalniający przed wjazdem postawic:)if you know what i mean:)
Konto usunięte
2014-11-13, 21:19
Przecież to jest k🤬a tymczasowy przejazd. Później to pogłębią i będzie gitara. Gdyby nie takie rozwiązanie to osobówki musiałby nadrabiać od sk🤬ysyna drogi.
Zawsze k🤬a źle...