Przejazd Oplem Zafirą pod wiaduktem w Tarnowie świeżo po remoncie. Pod wiaduktem zmieszczą się samochody nie wyższe niż 1,7m.
Nie było bo własne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-11-13, 15:07
Jestem z Krak. ale odwiedzam Tarnów i niezmiennie mnie on zadziwia
- rondo obok nowego szpitala i Mordu na którym ciężarówka z zestawem musi przejechać -rzez środek ronda (inaczej się nie da)
- przejście podziemne obok poczty i 3 LO - smieszne wręcz żałosne - nikt nim nie chodzi każdy wali na przestrzał (i wcale się ludziom nie dziwie)
- teraz tem mostek dla kaczek...
masakra
Ważne że hajs się zgadza...
IOI
2014-11-13, 15:32
mowili o tym w jakiejs tv, ta dziura jest z tego co pamietam tymczasowym przejadem, maja zrobic normalny.
~DMT
2014-11-13, 15:35
Gadałem ostatnio z kumplem właśnie z Tarnowa i mi opowiadał dlaczego jest tak a nie inaczej bo sam brał udział w powstawaniu tego, to jest wiadukt kolejowy i prościej i taniej jest pogłębić przejazd niż podwyższać nasypy pod tory. Najpierw muszą coś tam jeszcze zrobić z odwodnieniem bo podobno często go zalewa.
Ale o co ból dupy? nie można przejechać to nie można...wyraźnie widać czarno żółtą belkę przed wjazdem, na bank gdzieś napisane jaka wysokość.
No, no, i co z tego?
konto usunięte
2014-11-13, 16:59
Moje miasto takie piękne !
konto usunięte
2014-11-13, 18:43
by żyło się lepiej
Piwko za "Toccata i Fuga d-moll" Jana Sebastiana Bacha !
Pozdro dla kumatych (fotki nie chce mi się wstawiać)
taki swoisty Sosnowiec z tego Tarnowa
Przejechał? Przejechał, jebnąć nie jebnął - więc po co drążyć temat?
Hehe, mogli jeszcze próg zwalniający przed wjazdem postawic:)if you know what i mean:)
konto usunięte
2014-11-13, 21:19