Gdy widzę jak symbole religijne są mieszane z komercją, zaczyna mi się zbierac na wymioty.
Po co wieszac bilbordy na tematy religijne, przecież to nie wołowina w Tesco. Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś się nawrócił z powodu plakatu na ścianie. Tymczasem taki plakat w widocznym miejscu sporo kosztuje, episkopat jest ubogi, liczba wiernych leci na łeb - o co tu chodzi...?
Pomysłodawca takich akcji sami dają materiał do wygłupów na temat telefonu do Boga itp
Po co wieszac bilbordy na tematy religijne, przecież to nie wołowina w Tesco. Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś się nawrócił z powodu plakatu na ścianie. Tymczasem taki plakat w widocznym miejscu sporo kosztuje, episkopat jest ubogi, liczba wiernych leci na łeb - o co tu chodzi...?
Pomysłodawca takich akcji sami dają materiał do wygłupów na temat telefonu do Boga itp
Oczywiście religia a komercja to naturalnie 2 zupełnie inne treści
A ubogi episkopat? Ciekawe..

podpis użytkownika
Vanitas vanitatum et omnia c🤬j ci w dupe.

Przecież widać, że ktoś na chama dokleił plakat z wynajmę. Gratulacje autorze! Trzeba mieć 12 lat i być grubym zapryszczałym pseudoateistą żeby się z tego jarać.

UltorMatrix napisał/a:
Przecież widać, że ktoś na chama dokleił plakat z wynajmę. Gratulacje autorze! Trzeba mieć 12 lat i być grubym zapryszczałym pseudoateistą żeby się z tego jarać.
![]()
Allah napisał/a:
Ci, którzy nie wierzą we mnie niech przyjadą do Białej Podlaskiej na ulice Terebalską i spytają się czy dany cud miał miejsce. A potem nich idą w p🤬du się wysadzić.

Nie wiem w czym problem. Normalne ogłoszenie, pewnie szuka mieszkania. Przecież zanim przyjdzie to musi mieć jakieś mieszkanie załatwione. Bo co? Znowu w stajni ma siedzieć zanim coś wynajmie, tak jak ostatnim razem?

m.a.r.i.o. napisał/a:
[jezus] pewnie szuka mieszkania
to już wiem czemu ci p🤬leni jechowi cały czas pytają "czy przyjmiesz jezusa do swojego domu"

oo moje miasto. Juz od dawna sie zbieralem by zrobic zdjecie dla tego bilbordu i wrzucic tutaj, ale jakos zawsze zapominalem, gdy znow przechodzilem obok

1- Ludzie k🤬a nie rozpisujcie się pod każdym postem bo to gówno kogo obchodzi .
2- Reklama dzwignią handlu .
2- Reklama dzwignią handlu .

Reklama dźwignią handlu, jak powiedział kolega wyżej. Gdyby nie było Jezuska na zdjęciu nikt by na to nie zwrócił uwagi, a tak to proszę na sadolu nawet jest.