👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym zobaczyć jak silna jest jej ,,wiara,, gdyby nadjechał tramwaj.

MadDave napisał/a:
mam kumpla który w wieku 23 lat stał się nagle tak zdewociały że nie ma już możliwości żeby utrzymywać z nim jakikolwiek kontakt. Jedyne o czym potrafi gadać to biblia, bóg i cuda i to w wieku 23 lat!
Nagle gość stał się ultrakatolem, jeździ na te wszystkie różańce, pochody i tym podobne.
Kiedy moja matka zachorowała na raka namawiał mnie żeby na chemię jeździć z nią do kościoła bo to dużo bardziej pomoże zamiast to trucie bigpharmy. Gdybym się go posłuchał teraz nie miałbym matki... A on to tłumaczy że może była by szczęśliwsza w zaświatach przy bogu. No chory człowiek.
Co się dzieje że ludziom tak bije na czerep od tej wiary to jest dla mnie rzecz przerażająca.
Jak dla mnie jedyne lekarstwo dla takich ludzi to albo kulka 9mm albo wysłanie do wariatkowa na dożywocie

Na każdego przyjdzie czas niedowiarki, Ja się przekonałem i powiadam że warto uważać o co się prosi, trzeba mieć "nierówno pod kopółą" i przeżyć na własnym ciele. Co się dzieje z duszą przy wyjściu z ciała? Einstein twierdzi że świat pędzi, więc dusza powinna zatrzymać się w nicości tak wychodzi z teorii względności bo planeta poleci dalej ze słońcem, Tesla twierdzi że ziemia nie jest planetą tylko rajem, a dusza zostaje w raju i może sobie latać... Trzeba mieć łep jak sklep tylko u Einsteina były puste pułki, u Tesli pomyślcie sami...
@Lokki Tobie należy się krzesło elektryczne
hmmmmm... chyba pierwszy raz napisałem coś mądrego
@Lokki Tobie należy się krzesło elektryczne

hmmmmm... chyba pierwszy raz napisałem coś mądrego

"czym poza nawracaniem głupich i naiwnych zajmuje się KK" - oświeć nas; co takiego robi?;D
"chyba pierwszy raz napisałem coś mądrego " - nie zauważyłem żebyś w tym swoim poście napisał coś mądrego...
"Einstein twierdzi że świat pędzi, więc dusza powinna zatrzymać się w nicości tak wychodzi z teorii względności bo planeta poleci dalej ze słońcem" - daj mi ten cytat Einsteina, gdzie niby gada o tym co się dzieje z duszą po wyjściu z ciała
No debil.
"chyba pierwszy raz napisałem coś mądrego " - nie zauważyłem żebyś w tym swoim poście napisał coś mądrego...
"Einstein twierdzi że świat pędzi, więc dusza powinna zatrzymać się w nicości tak wychodzi z teorii względności bo planeta poleci dalej ze słońcem" - daj mi ten cytat Einsteina, gdzie niby gada o tym co się dzieje z duszą po wyjściu z ciała

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie