👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

o do Polskich scenarzystów dotarły w końcu materiały z ''American Pie 1-20'', niedługo dojdą żarciki jak facet w podejrzanie czarnym kapelusiki i laseczką pośliznął się na skórce od banana. A tak naprawdę nie będzie to skórka od banana tylko zużyta prezerwatywa. zabawa i gilgotki po pachy. Niech oni lepiej kręcą te swoje filmy o sensie życia, solidarności i cenach chleba.
@up
Na prezydenta!!!
a tak swoją drogą, to dźwięk nie podobny do wibratora tylko do maszynki do włosów
Na prezydenta!!!

a tak swoją drogą, to dźwięk nie podobny do wibratora tylko do maszynki do włosów

@znawcaekranu
ceny cukru bardziej interesują ludzi od cen chleba
ceny cukru bardziej interesują ludzi od cen chleba
Zanim włączyłem to myślałem, że to ten chłopaczek od "Loł Kngów".
edit Kingów
edit Kingów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie