o do Polskich scenarzystów dotarły w końcu materiały z ''American Pie 1-20'', niedługo dojdą żarciki jak facet w podejrzanie czarnym kapelusiki i laseczką pośliznął się na skórce od banana. A tak naprawdę nie będzie to skórka od banana tylko zużyta prezerwatywa. zabawa i gilgotki po pachy. Niech oni lepiej kręcą te swoje filmy o sensie życia, solidarności i cenach chleba.
@up
Na prezydenta!!!
a tak swoją drogą, to dźwięk nie podobny do wibratora tylko do maszynki do włosów
Na prezydenta!!!

a tak swoją drogą, to dźwięk nie podobny do wibratora tylko do maszynki do włosów

@znawcaekranu
ceny cukru bardziej interesują ludzi od cen chleba
ceny cukru bardziej interesują ludzi od cen chleba
No to młody znalazł, nie świecącą latarkę która śmierdzi śledzikiem

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
sadysci ktorzy oglądaja seriale
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi

podpis użytkownika

nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
Zanim włączyłem to myślałem, że to ten chłopaczek od "Loł Kngów".
edit Kingów
edit Kingów
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"

To korzuchoska musi sobie wibratorem dogadzać ??? a Marek od czego ma c🤬ja ?
rados90 napisał/a:
To korzuchoska musi sobie wibratorem dogadzać ??? a Marek od czego ma c🤬ja ?
Nie Marek tylko Aspirant Szczepan Żałoda :-J pfff
znalazł sie k🤬a znawca

znawcaekranu napisał/a:
o do Polskich scenarzystów dotarły w końcu materiały z ''American Pie 1-20'', niedługo dojdą żarciki jak facet w podejrzanie czarnym kapelusiki i laseczką pośliznął się na skórce od banana. A tak naprawdę nie będzie to skórka od banana tylko zużyta prezerwatywa. zabawa i gilgotki po pachy. Niech oni lepiej kręcą te swoje filmy o sensie życia, solidarności i cenach chleba.
Ja dziękuje za taki wibrator, co chodzi jak kosiarka : D
podpis użytkownika
Everybody lies...