konto usunięte
2018-04-14, 11:18
Jechała baba a nie kobieta. Kobieta siedzi w kuchni
Wyjaśni mi ktoś fenomen tego zakrętu? Bo dla mnie jest to zakręt jakich wiele.
konto usunięte
2018-04-14, 19:27
już wole taki laski na drodze niż buraka w M5 slalomem przy 150 km/h na awaryjkach w mieście. Taka laska zaliczy dzwon przy małej predkości a sadolowy-bonzo-cebularz skosi rodzine na chodniku i nawet wyroku nie dostanie, bo stary ma kase i sadolowego-cebularza wyciągnie z aresztu po godzinie.
To była typowa fiksacja wzroku. Migające znaki przykuły jej uwag i w nie wjechała.
Dość popularny błąd początkujących motocyklistów.
"Wyjaśni mi ktoś fenomen tego zakrętu? Bo dla mnie jest to zakręt jakich wiele."
Zabiorę głos bo to u mnie w mieście i znane mi to jest z racji tego, że bardzo często korzystam z tzw "zakrętu idiotów"...
Otóż, w odległej przyszłości ten zakręt ma stanowić węzeł (skrzyżowanie) do planowanych dalszych rozwojów infrastruktury drogowej. W chwili obecnej został on tak zmontowany, ze połączenie dwóch dróg (bez trzeciej nitki) stanowi zakręt ok 90*...
Droga pomimo tego, że jest dobrze oznakowana poprzez zamieszczenie znaków ograniczenia prędkości do 40km/h, ostrego zakrętu, czerwono białych słupków - nie wiedzieć czemu przyciąga dwa rodzaje idiotów... Pierwszy to Ci, którzy jadą obwodnicą miasta Bielska po raz pierwszy i nie znają, albo raczej twierdzą, że prawa fizyki można nagiąć - otóż, można ale nie na tym zakręcie... Drugi rodzaj idiotów to właśnie Sebki w 20 letnich VW Golfach, Passatach, Beemkach, a nawet sejczentach, którzy to właśnie na lekcjach fizyki nie byli obecni w ogóle... Ja jeżdżę różnymi pojazdami od motocykla, po autobusy i jeszcze nawet na margines nie wyjechałem bo na lekcji uważałem...
konto usunięte
2018-04-15, 8:05
jechałem tam na moto i trzeba byc skupiony w 100% inaczej bedzie marnie jak z nią
Wina bariery bo nie patrzyła w lusterka.
Jednego warzywa mniej na drodze