Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy? No chyba raczej nie, bo by nasza kochana Unia zakazała widlaków i kazała wszystko ręcznie albo na atestowanych linach podnosić.
BHP w chinach? oni tam stosują zasadę BNP - będzie nowy pracownik.
Najważniejsze że sprawdził czy się zapisało aby wrzucić świeżynkę na Sadola
AyCaramba napisał/a:
Jakim cudem opuszczał ale łańcuchy się zluzowały?
Pęknięte łożyska. Jak ktoś nie chce wymieniać wystarczy posmarować i chodzą jak nowe.

Ale jak łożyska, w którym miejscu? Bo widać że ciężar opuszczał normalnie i w tym czasie się luzował łańcuch. Chyba że siłowniki luzowały łańcuchy, a karetka z widłami zjeżdżała tylko siłą grawitacji.
Nauczy się smarować prowadnice

AyCaramba napisał/a:
Ale jak łożyska, w którym miejscu? Bo widać że ciężar opuszczał normalnie i w tym czasie się luzował łańcuch. Chyba że siłowniki luzowały łańcuchy, a karetka z widłami zjeżdżała tylko siłą grawitacji.
Wygląda jakby wąż hydrauliczny nie tyle pękł co się wp🤬du rozerwał.
Spidzio199 napisał/a:
Ta czerwona plama dookoła sugeruje że nie był to pierwszy raz
prawda, tylko tamten pompował oponę. Gdzieś tu krąży chyba filmik.

Karmazon napisał/a:
Wygląda jakby wąż hydrauliczny nie tyle pękł co się wp🤬du rozerwał.
Kurde zamiast "cytuj" poszło piwko

W siłownikach stosuje się zamki hydrauliczne. Jak jebnie wąż to siłownik się blokuje.

kawior2007 napisał/a:
Od razu sprawdził datę na telefonie
Raczej selfie zrobił. Takie tam w pracy
Myślałem że te czerwone rozbełtane resztki na ziemi to już epilog tego przedstawienia po wpadnięciu w jakąś rozdrabniarkę.