👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Salieri16000 napisał/a:
Wybudzili Cię dopiero ze śpiączki? Piszesz, że są coraz bardziej pomysłowi wrzucając filmik sprzed około 5-6 lat... Dzięki za "blast from the past"!
Windows Vista i internet Explorer robi swoje.. zostaw chłopaka. Jak pójdzie do pracy to może zrobi upgrade peceta.
Barnellini napisał/a:
Ja tego filmu tu nie widziałem więc nie rozumiem co mają na celu Twoje komentarze.
Wydaje mi się kolezko, ze do zrozumienia sensu jego komentarza potrzebna jest inteligencja albo mądrzejszy kolega:D
Ale pamiętajcie. Poniżej 20 zł nie tankujemy. Oni akurat tyle płacą za całą cysternę paliwa więc nic złego się nie stało.
Ale zauważcie, że na początku wybuchu kierowca zdołał się katapultować.
0_rafiks_0 napisał/a:
Wydaje mi się kolezko, ze do zrozumienia sensu jego komentarza potrzebna jest inteligencja albo mądrzejszy kolega:D
W tym jednym się z Tobą zgadzam- "wydaje Ci się".

Barnellini napisał/a:
W tym jednym się z Tobą zgadzam- "wydaje Ci się".
Zgadzam sie z chlopakami wyzej, ze nie czaisz o co chodzi

markas_dtp napisał/a:
Kierowca przeżył ? ;D
W 13 sekundzie widać że się katapultuje...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie