Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
hosemorales 2012-08-03, 15:11
Allah Ahbar !!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 15:16
No to teraz się role odwrócą, z chłopaczkami się zabawią...w pierdlu Tyle smrodu o chwilową popularność w sieci
Zgłoś
takija 2012-08-03, 15:18 56
Ja p🤬le co za fejk...fajny
Zgłoś
soqu1 2012-08-03, 15:28 22
pedały pomyślą, że pomalowali dla nich przystanek
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 15:40 1
Zajebisty przystanek.
A jakby tak zrobić konkurs: każdy miałby 1 przystanek w mieście do pomalowania.
Zgłoś
luki211 2012-08-03, 16:15 1
Ciekawe ile kosztuje taka przyjemność?
Zgłoś
trebeter 2012-08-03, 16:25
3/10
przez chwilę nawet się nabrałem
Zgłoś
Schabik 2012-08-03, 16:36 2
W przypadku takiego plecaka najpierw by go otworzyli aby zobaczyć zawartość. Gdyby to była rzeczywiście bomba, to by jej nie wysadzali k🤬a na przystanku. Fejk.
Zgłoś
=CAMEL= 2012-08-03, 16:58
C🤬a nie kamerzysta, najlepszego nie widać -_-
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 17:00
@up

Niecna kreaturo, pomyśl zanim coś napiszesz,,,,,,, atakuj mój przecinku,,, pewnie zadzwonili na gliny i powiedzieli coś w stylu " jakiś podejrzany gość położył kolorowy plecak po czym czmychnął w krzaki, kiedy podszedłem do tego plecaka i go szturchnąłem to dziwnie zabrzęczał i się zdenerwowałem iiii postanowiłem zadzwonić na policje.... naprawdę żeby się nie do myśleć to trzeba mieć -120 iq
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 17:06 2
Poogladaja sobie dzieciaki taki fejk, a pozniej debile podkladaja lipne bomby w miejscach publicznych, blokuja ruch i marnuja pieniadze podatnikow. Takim z🤬bom co to na prawde robia powinno sie lapy przetracac, a tych co dzwonia po szpitalach od razu konmi rozrywac.
Zgłoś
takija 2012-08-03, 17:11 1
Schabik napisał/a:

W przypadku takiego plecaka najpierw by go otworzyli aby zobaczyć zawartość. Gdyby to była rzeczywiście bomba, to by jej nie wysadzali k🤬a na przystanku. Fejk.

ja p🤬le jaki znawca..... Ciekawe dlaczego do domu tego oszołoma z kina nie weszli od razu.........
Zgłoś
Massdeath 2012-08-03, 17:33 3
Schabik napisał/a:

Stawiam Ci piwo "ekspercie" Onetu - za głupotę.

Zastanów się co by się stało jeżeli przy zamku tego plecaka był zamontowany detonator a taki saper po twoim szkoleniu zajrzał by do plecaka.

Poza tym to Izrael czyli na całego

podpis użytkownika

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
Kubaeinstein 2012-08-03, 17:48 2
Widzicie co znaczy mieszkać w obszarze zagrożonym zamieszkami lub co gorsza wojną?? W każdej chwili jakieś brudasy mogą sobie urządzić Counter Strike'a, a pozostawienie zwykłego plecaka powoduje psychozę u służb specjalnych. Pomyślcie tylko ile szpitali lub szkół można by wyposażyć za równowartość przesadnych nakładów na zbrojenie.

Chociaż nie wiem co gorsza - być wykiwanym przez wykształconego ż🤬dka, czy rozj🤬y przez atoma od tych pejsatych.... ech.... wszystko przez te ż🤬dy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie