Przedstawiam krótki fragment serialu emitowanego niegdyś w TVP pt: "Balada o lekkim zabarwieniu erotycznym"
[video]
[/video]
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-19, 20:37
Jak tu to skomentować.... slyszalem keidys ze go wysywali od pederastow
konto usunięte
2012-12-19, 20:50
Stew
2012-12-19, 22:08
mimo niewygolenia brałby ją jak radomianie napoje
konto usunięte
2012-12-19, 23:47
@up
hahaha Radom na święta i wszyscy zapomną o Sosnowcu ;D
a co do tego materiału filmowego to laska fajna ale sam serial był tragiczny, obejrzałem 2 odcinki i złapałem się za głowę jak można do takiego człowieka swoją córkę pchać. Że niby kariera je czeka, a równie dobrze mógł je do niemiec wywieźć żeby dupą zarabiały tak jak te baby przy drogach i rodzice jeszcze by się cieszyli że pieniądze z tego mają.
konto usunięte
2012-12-20, 0:29
@djoshin
O ch*j chodzi z tym Radomiem? Myślałem, ze to jakaś głupia gimbusiarska nowa moda, ale widzę, że to coś grubszego.
konto usunięte
2012-12-20, 0:32
Chodzi o ten film gdzie podczas wigilii na deptaku w Radomiu typsony kradły napoje, bodajże 3 cytryny czy inne kolorowe gówno. Gdzieś już ten temat sie przewijał.
mistrz improwizacji, hahahah
konto usunięte
2012-12-20, 11:13
Haha pamiętam leciało równocześnie z kawalerią powieetrzną

przed albo po, A ten pan to czarek mończyk i miał zajebistą fryzurę zawsze chciałem mieć takie warkoczyki
Mnie się pan Mończyk zawsze kojarzył z typem z Podrywacze.pl
W tym pożal się serialu dokładnie mówił, że ta kariera "modelki" to bujda. Dziwi mnie, że wzięli się za niego dopiero gdy znaleźli zamordowaną kobietę we włoszech.
artykuł