👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaprzysiężony napisał/a:
Jaki ona miała na to wpływ?
więcej spostrzegawczości i wyciągania na podstawie tego wniosków;
zobacz na jej szeroki zad uklepany od codziennego, wielogodzinnego siedzenia... to że ruszyła akurat wyjątkowo wtedy dupsko...
skrzynia automatyczna ... najgorszy wynalazek człowieka .... pozabijał poranił więcej ludzi niż prąd zmienny ;P
@up jak ktoś ma problem z 2 pedałami, to niech wybierze komunikację miejską.

Co tu ma rozum do tego?jestem pewien że jesteś tępym dzbanem który pewnie walił konia bo zobaczyl wielka dupe w spodniach.
Wszystko przez napis "Po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględniamy"
Ale jak podjadę do kasy, to może uwzględnią
Ale jak podjadę do kasy, to może uwzględnią

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie