👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

daniel1040 napisał/a:
Niestety pożyteczni tylko dla władzy. I cieszą japy że robią coś dobrego, drą ryja, niszczą miasto (protestowali obok mnie i powybijane okna, wszedzie grafitti, zadeptane kwiaty)
Nie wiem jak wielkim lemmingiem trzeba być aby nie widzieć tego że są robieni w bambuko.
No a ty myslales ze zar🤬asz i poszedles na protest wscieklych kucharek ?
KrystekKrystek napisał/a:
Idź być głupkiem gdzieś indziej.
Zwróć jeszcze uwagę ile osób postawiło za to piwo. Już się człowiek przyzwyczaił, że na sadolu poziom zidiocenia jest jeszcze wyższy, niż normalnie w społeczeństwie, a tu myk.
StereoTyp napisał/a:
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
A ty odróżniasz partię od trybunału?

Państwo świeckie to takie państwo w którym religia i wyznanie nie ma nic do gadania...
Chętnie poszedłbym na protest przeciw firmom zajmującym się "Kształtowaniem opinii publicznej poprzez tysiące fejk kont na setkach portali"
są tu jeszcze hakerzy? zróbcie analizę kont które to gównu tutaj promują i podajcie nam wszystkim adresy tych gówno-agencji
są tu jeszcze hakerzy? zróbcie analizę kont które to gównu tutaj promują i podajcie nam wszystkim adresy tych gówno-agencji
Mmmm, właśnie taką pyszną gównoburzę chciałem wywołać [fap, fap,fap]

Nie od dziś wiadomo, że Sadistic już sie skończył. Nawet tutaj te kurestwo lewicowe zapuściło swoje szpony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie