👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaale i tak, mimo wszystko niech kaczynski osiodła kota i podniesie rekawice jak juz wypowidzial wojne, niech wezmie dlugopisa, kler i komuchow z trybunalu i niech leca do afryki bo z ich pogladami to tylko tam sie nadaja
juz jeden tam byl co zakazywal prezerwatyw teraz bedzie drugi co im bedzie zakazywal aborcji.
a co do zmywarek, jesli ktos nawet nie potrafi protestowac w cywilizowany i przede wszystkim logiczny sposob to wymagac zbyt wiele od nich nie mozna, ale w koncu i tak sie ucisza.
to najmniejszy problem

juz jeden tam byl co zakazywal prezerwatyw teraz bedzie drugi co im bedzie zakazywal aborcji.
a co do zmywarek, jesli ktos nawet nie potrafi protestowac w cywilizowany i przede wszystkim logiczny sposob to wymagac zbyt wiele od nich nie mozna, ale w koncu i tak sie ucisza.
to najmniejszy problem

Ten znak oznacza r🤬am się bez konsekwencji
czyli ,r🤬am r🤬am a jak zechce to pozwolę żyć "
czyli ,r🤬am r🤬am a jak zechce to pozwolę żyć "
to jest black lifes matter w wersji polskiej, gdzie czarnych zastąpiono kobietami. świetny proletariat do walki z kościołem. a po co? a po to, by zburzyć etykę chrześcijańską która stanowi podstawę systemu prawnego.
typowa rewolucja komunistyczna jest typowa
To jest oznaczenie otworu gdzie trzeba ładować. Na majtkach mają podobne.
plastic napisał/a:
to jest black lifes matter w wersji polskiej, gdzie czarnych zastąpiono kobietami. świetny proletariat do walki z kościołem. a po co? a po to, by zburzyć etykę chrześcijańską która stanowi podstawę systemu prawnego.
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
StereoTyp napisał/a:
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
To co mysla w swoich glowach czestniczki protestow nie obchodzi absolutnie nikogo, a juz najmniej ich organizatorow. Nie komentuje sloganow wykrzykiwanych przez tlum, ktory nawet nie jest zgodny co do celu swoich dzialan. Kazdy protest wyglada tak samo: masz byc, dostaniesz transparenty do reki, czasem bilety, czasem cos wiecej, w zaleznosci ilu "spontanicznych idio..." uda sie ściągnąć.
W tym wypadku wszystko zostalo zorganizowane profesjonalnie. Temat protestu to zwykla podkladka, tak jak to mialo miejsce w usa.
Wiec facet, zacznij analizowac, albo rozkoszuj sie populistyczną papką
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie