👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już niemietcy kawalerzy w 39 wspierali protest kobiet nie uwierzysz

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Bez sensu te protesty, najpierw głosowały/li bo pincet plus, bo rolnikom naobiecywali, bo mialy byc znizki na garnki turystyczne
Za 3 lata się nauczycie komu oddać głos, a zapomniałem... za rok wam dadzą 150 w bonach zimowych i znów PIS „bydzie” dobry.
Po za tym nic nie da się już zmienić na kanwie obecnej konstytucji, Jarosław wyłomotał was zmywareczki w kakaowe oczka bez lubrykantu i jeszcze skonczył we włosach.
Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem powinnismy za 3 lata wybrać kogos kto spełni wasze postulaty i bedzie musiał miec taką większość żeby tą konstytucję zmienić, inaczej znów rowek będzie szczypał...
Za 3 lata się nauczycie komu oddać głos, a zapomniałem... za rok wam dadzą 150 w bonach zimowych i znów PIS „bydzie” dobry.
Po za tym nic nie da się już zmienić na kanwie obecnej konstytucji, Jarosław wyłomotał was zmywareczki w kakaowe oczka bez lubrykantu i jeszcze skonczył we włosach.
Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem powinnismy za 3 lata wybrać kogos kto spełni wasze postulaty i bedzie musiał miec taką większość żeby tą konstytucję zmienić, inaczej znów rowek będzie szczypał...
Ty masz zdrowe dzieci więc chu*a wiesz o posiadaniu biednego, chorego dzieciątka. Z miejsca Cię to dyskwalifikuje do dialogu, bo jak już wspomniałem CH*a wiesz

mygyry napisał/a:
Nic nie pobije lesbijek i pedałów domagających się aborcji
Mam znajomego pedala i kumpele lesbe.
Najbardziej krzycza. Chyba od dzis nie beda juz moimi znajomymi.
StereoTyp napisał/a:
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Ja nie wiem co wy mózgów nie macie???
Wszyscy jęczą tylko bo PiS bo PiS.
To nie jeste decyzja PiSu ,tylko taki zapis jest w konstytucji od 1997 roku ,wtedy nie było PiSu jeszcze.
Nie dziwi was fakt dlaczego na tych zlotach nikt nie ma koszulki ani transparentu KONSTYTUCJA ???
Przecież zawsze się lansowali gdzie tylko się da.
Tym razem konstytucja jest dla nich wygodna więc o niej milczą.
W TfałszN mówią ,że pół Polski to debile bez szkoły i głosowały na PiS ,mają trochę racji bo pół Polski to debile ale które glosowaly przeciwnie.
Trochę mi żal tych ludzi bo w dobie i ternetu nie potrafią poszukać i poczytac naprawdę rzetelnych informacji i dają tak się robić w konia przez lewaków

Szangti napisał/a:
Kobiety służące w hitlerowskiej służbie pomocniczej, zwane były „Blitz madchen”, czyli „błyskawicznymi dziewczynami”, a to od znaku błyskawicy, który nosiły na rękawach mundurów, czy spinkach krawatów. Znakomity pisarz niemiecki Hans Helmut Kirst poświęcił im nawet książkę, która ukazała się również w Polsce pod tytułem właśnie „Błyskawiczne dziewczyny”.
Łap na potwierdzenie twoich słów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie