📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

już niemietcy kawalerzy w 39 wspierali protest kobiet nie uwierzysz

Bez sensu te protesty, najpierw głosowały/li bo pincet plus, bo rolnikom naobiecywali, bo mialy byc znizki na garnki turystyczne
Za 3 lata się nauczycie komu oddać głos, a zapomniałem... za rok wam dadzą 150 w bonach zimowych i znów PIS „bydzie” dobry.
Po za tym nic nie da się już zmienić na kanwie obecnej konstytucji, Jarosław wyłomotał was zmywareczki w kakaowe oczka bez lubrykantu i jeszcze skonczył we włosach.
Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem powinnismy za 3 lata wybrać kogos kto spełni wasze postulaty i bedzie musiał miec taką większość żeby tą konstytucję zmienić, inaczej znów rowek będzie szczypał...
Za 3 lata się nauczycie komu oddać głos, a zapomniałem... za rok wam dadzą 150 w bonach zimowych i znów PIS „bydzie” dobry.
Po za tym nic nie da się już zmienić na kanwie obecnej konstytucji, Jarosław wyłomotał was zmywareczki w kakaowe oczka bez lubrykantu i jeszcze skonczył we włosach.
Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem powinnismy za 3 lata wybrać kogos kto spełni wasze postulaty i bedzie musiał miec taką większość żeby tą konstytucję zmienić, inaczej znów rowek będzie szczypał...

Ty masz zdrowe dzieci więc chu*a wiesz o posiadaniu biednego, chorego dzieciątka. Z miejsca Cię to dyskwalifikuje do dialogu, bo jak już wspomniałem CH*a wiesz

mygyry napisał/a:
Nic nie pobije lesbijek i pedałów domagających się aborcji
Mam znajomego pedala i kumpele lesbe.
Najbardziej krzycza. Chyba od dzis nie beda juz moimi znajomymi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie