Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No i daliście się ponieść specjalnie wywołanemu strajkowi (bo chyba nie sądzisz że decyzja TK wydana akurat teraz nie jest przemyślamym ruchem prawda?) - gratuluje. Karakan siedzi i śmieje się z was głaszcząc kota. Potem na was bedą zwalone wzrosty zachorowań i na was zwalą lockdown Polski, jeszcze raz gratuluje owieczki.
beee owieczki beee powtarzamy za mną beee
Tacy ludzie mają swoją nazwę - pożyteczni idioci

Tacy ludzie mają swoją nazwę - pożyteczni idioci
Niestety pożyteczni tylko dla władzy. I cieszą japy że robią coś dobrego, drą ryja, niszczą miasto (protestowali obok mnie i powybijane okna, wszedzie grafitti, zadeptane kwiaty)
Nie wiem jak wielkim lemmingiem trzeba być aby nie widzieć tego że są robieni w bambuko.
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Zasadniczo się zgadzam, ale pomyliłeś pojęcia. Polska powinna wreszcie zacząć

Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Że co? Czy ty w ogóle wiesz czym jest świeckie państwo? Bo jak widać nie. Ci co ci piwo dali też jak widać są idiotami. Poza tym co kościół ma wspólnego z decyzją TK? Nic, więc atakowanie kościoła podczas tych protestów nie ma żadnego sensu, a już kompletnie żadnego sensu nie ma niszczenie pomników narodowych, które są ku czci poległych z czasów wojny i już kompletnie nie miały nic wspólnego z PiSem, kościołem, lewactwem, z niczym, więc o co chodzi tym lewackim psom? Wytłumaczysz to? No nie wytłumaczysz, bo nawet same lewaki tego nie wiedzą, bo to banda idiotów. Kolejna sprawa, TK zadziałało zgodnie z konstytucją, z tą samą konstytucją której ostatnio używaliście by mandatu nie dostać za brak maseczki, a teraz nagle wam się ta sama konstytucja nie podoba? No debile. No i jeszcze jedno, widziałeś w ogóle te postulaty jakie ma lewica? To typowo lewackie postulaty napisane rynsztokowym językiem, od razu można je wyrzucić do kosza, bo większość z nich nie ma nic wspólnego z aborcją, jak też widać, te młode idiotki co na protesty chodzą dały się zmanipulować tak samo jak ty.
Jak ktoś nie potrafi wspierać kobieta (matki, babki, siostry, swojej żony konkubiny czy kochanki) to ch** Ci w 4 litery
więc napiszę ponownie
No i daliście się ponieść specjalnie wywołanemu strajkowi (bo chyba nie sądzisz że decyzja TK wydana akurat teraz nie jest przemyślamym ruchem prawda?) - gratuluje. Karakan siedzi i śmieje się z was głaszcząc kota. Potem na was bedą zwalone wzrosty zachorowań i na was zwalą lockdown Polski, jeszcze raz gratuluje owieczki.
beee owieczki beee powtarzamy za mną beee
Masz myślenie płaskie jak czoło gruchy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie